Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:45 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 13 septembrie 2011

ro

13 Sep, 2011 11:30 2120 Marime text

 

horo.jpg

Berbec

Cu Luna in zodia ta, in conjunctie cu Uranus, astazi esti destul de imprevizibil si poti sa creezi confuzie in jurul tau. Cu late cuvinte, esti schimbator, radical, dar si original si nonconformist. Este o zi buna pentru a demara un proiect nou, a lansa intentii in Univers sau a transa coordonatele unor relatii.

Taur

Poate fi o zi destul de ciudata, cu agitatie interioara sau stare fizica nu tocmai grozava. Astazi te poti confrunta cu consecinte ale unor alegeri nepotrivite din trecut sau poti resimti oboseala acumulata in ultima perioada. Cu alte cuvinte, este mai curand o zi potrivita pentru meditatie si introspectie, relaxare si odihna, decat pentru activitati solicitante.

Gemeni

Astazi e posibil sa ai parte de tot felul de surprize de la prieteni sau cunostinte. Chiar daca acestea nu sunt placute, fiind vorba despre schimbari si razgandiri in ultima clipa, incearca sa te adaptezi si sa accepti lucrurile asa cum sunt. In loc sa te enervezi, mai bine asuma-ti responsabilitatea pentru ceea ce este si fa niste alegeri in functie de ceea ce-ti spune inima.

Rac

Multe discutii, intalniri, informatii vehiculate. Este o perioada in care e foarte important sa fii informat, sa transmiti un mesaj coerent, sa fii eficient in comunicare. Tot ce se discuta acum se poate materializa peste cateva zile. E-adevarat ca astazi e nevoie de intelepciune si flexibilitate, pentru ca apar multe schimbari si surprize.

Leu

Este posibil ca astazi sa-ti da seama ca unele principii, convingeri si credinte nu mai sunt de actualitate. Este un moment favorabil pentru a lasa ceva in urma si a imbratisa noi culoare de evolutie, noi metode de exprimare si un noi experiente.

Fecioara

Astazi se creeaza contextul potrivit pentru a hotari daca si in ce conditii continui unele relatii, asocieri, colaborari. Ceva se poate rupe, dar daca se intampla asa, inseamna ca asa e cel mai bine pentru tine, mai ales daca ai tot amanat niste alegeri.

Balanta

Conjunctia Luna-Uranus in Berbec, in zona imaginii sociale si relatiilor oficiale, iti poate aduce tot felul de reactii surprinzatoare din partea celor din jur. Este o zi delicata din acest punct de vedere, intrucat esti nevoit sa te adaptezi la schimbari si sa te confrunti cu capriciile celorlalti. Lectia zilei este detasarea de parerile celor din jur.

Scorpion

O zi cu simptome fizice ciudate sau cu situatii neprevazute la locul de munca. In orice caz, astazi incearca sa nu dramatizezi lucrurile. Cand te iei foarte in serios, de fapt nu faci altceva decat sa te incalcesti in propriile ganduri si frici generate de acestea. Accepta tot ce este, da drumul, renunta la control si ai incredere.

Sagetator

Conjunctia Luna-Uranus in Berbec, in zona iubirii, expresiei de sine si creativitatii, aduce efervescenta, surprize, alegeri spontane. Poti trai experiente noi, te poti arunca in necunoscut sau te poti lansa in experiente complet noi.

Capricorn

E clar ca te afli intr-o perioada de reconfigurare a unor convingeri si aspiratii, iar astazi e posibil sa ai revelatii fabuloase in aceasta privinta. Asadar, ia-ti timp sa stai cu tine, sa te relaxezi. Si, foarte important, incearca sa te detasezi de orice incercare a celor din familie de a te atrage in discutii pesimiste.

Varsator

Astazi ai putea avea senzatia ca vorbesti o limba diferita de a celor din jur, in sensul ca fiecare intelege ce vrea si interpreteaza cum vrea spusele tale. De alftel, e momentul sa te intrebi daca nu cumva mesajele tale sunt ambigue sau unele relatii au fost construite pe un fundament lipsit de autenticitate.

Pesti

In cazul tau, surprizele sunt legate de zona financiara. Poate fi vorba si de scurgeri de bani, cheltuieli neprevazute sau hazardate, dar poate fi vorba si despre castiguri din surse nestiute pana acum. Beneficiile sunt direct proportionale cu capacitatea de a te arunca, de a accepta noul, de a fi original si inventiv.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii