Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 1 aprilie 2011

ro

01 Apr, 2011 11:29 1987 Marime text

cerc_zodii.jpgBerbec

Luna in Pesti te predispune astazi la o stare de spirit calma si senina. Pentru tine, ar putea parea o gluma. Chiar nu este, intrucat esti interesat sa te uiti putin in gradina proprie si sa vezi ce mai e pe acolo: cu cine ar fi bine sa te impaci, de cine ar fi cazul sai ai putina grija, ce suferinta iti cere atentia si dreptul la vindecare. Ar fi bine sa faci retrospectiva ultimelor evenimente din viata ta si sa vezi ce ar fi de indreptat.

Taur

Probabil esti zodia cea mai predispusa astazi la farse. Situatia este reversibila: s-ar putea ca tu sa fii artizanul, dar si victima. Luna in zona prietenilor te pune astazi in situatii de comunicare dintre cele mai diverse. Poti avea intalniri cu oameni dragi, ti se cere parerea, sfatul, ajutorul in anumite privinte. Poti, de asemenea, sa te gandesti foarte serios la anumite planuri de viitor. Ai sansa de a face pasi seriosi spre concretizarea lor.

Gemeni

S-ar putea sa vii astazi cu anunturi bomba sau sa se contureze anumite culoare favorabile pentru cariera ta. Unii ar putea sa te intampine cu reticenta si sa creada ca faci glume pe seama lor. Insa e problema lor. Tu esti hotarat sa iei acum decizii radicale care nu te afecteaza numai pe tine personal, ci avantajeaza siguranta oamenilor dragi. Te poti gasi la o rascruce de drumuri si nu ar fi exclus sa ti se propuna o cale de compromis.

Rac

Ziua de astazi seamana pentru tine cu o fabula. Se deruleaza evenimente in jurul tau, iei la cunostinta anumite informatii, eventual chiar asisti la un deznodamant, dupa care, iminent, tragi concluzii. La sfarsitul acestei zile ar fi bine sa te intrebi: care ar fi morala experientelor de azi? Indiferent daca esti actor sau spectator la intamplari, esti pus in situatia de a-ti insusi niste invataminte, de a-ti face autocritica si, probabil, de a da dreptate cuiva.

Leu

O stare de pasivitate ar putea sa puna astazi stapanire pe tine. Din acest punct de vedere, ai putea avea o zi destul de lipsita de vitalitate, in care implicarea ta in orice proiect este la nivel scazut. Si, pana la urma, de ce nu? Meriti sa te detasezi putin de tot ce te inconjoara, sa primesti si sa accepti tot ceea ce vine de la ceilalti. Relaxeaza-te, stai cuminte in coltul tau, pentru ca favorurile si beneficiile trag singure la tine!

Fecioara

Luna in Pesti iti aduce astazi prilejul de a pune ordine in relatii. Poti apela cu succes la abilitatile tale de negociere si de cooperare. Nu strica deloc sa ai si putina diplomatie, mai ales ca poti fi pus in postura de mediator. Esti cea mai potrivita persoana astazi sa echilibreze o situatie, pentru ca ai capacitatea de a vedea atat fata, cat si reversul medaliei. Ii cuceresti pe ceilalti in mod spontan cu obiectivitatea si cu spiritul tau analitic.

Balanta

Astazi, parca te intereseaza un singur lucru: sa iti vezi de treaba ta, fara sa te uiti nici in dreapta, nici in stanga. De aceea, nu e bine sa te lasi colesit de rutina si executi totul ca un robot. Fii atent si la ce e in jur, mai ales la starea de spirit a colegilor. Nu e rau sa starnesti niste discutii personale in colectivul profesional, poti afla informatii interesante despre oameni. Unii dintre ei au nevoie de ajutor. Atentie la alimentatie, stresul s-ar putea combina cu probleme digestive.

Scorpion

Ziua de astazi pare ca-ti aduce "ce-si doreste sufletelul tau". E bine sa te concentezi pe ceea ce iti face tie placere, pe activitatile recreative. E o zi in care e indicat sa acorzi o importanta mai mare divertismentului si hobbyurilor. De asemenea, s-ar putea sa fii tentat sa-i intrebi pe cei dragi cu ce le poti fi de folos si sa le oferi, desigur, "ce-si doreste sufletelul lor". E o zi potrivita pentru a-ti manifesta generozitatea si iubirea neconditionata.

Sagetator

E posibil ca astazi sa te gasesti intr-o ipostaza de mama a ranitilor/ tata al ranitilor. Pentru ca inspiri putere si siguranta, ceilalti apeleaza acum la protectia ta. Si iata ca se gaseste cineva care sa-ti dea capul sa i-l mangai, vine altcineva sa-i pansezi o rana si tot asa. Ai astazi valente de vindecator, de ocrotitor. Familia, in special parintii si rudele in varsta, vad in tine un punct de sprijin. Bucura-te daca poti sa oferi ajutor!

Capricorn

Astazi s-ar putea sa dai niste explicatii, sa ceri socoiteala si sa incerci sa faci conexiuni intre elemente aparent disparate. Parca simti ca e ceva ce nu se leaga, de aceea vrei sa te asiguri ca anumite mesaje ti s-au transmis corect sau ca te-ai facut suficient de bine inteles. E o zi foarte dinamica, in care poti interactiona usor cu oamenii, poti sa pleci la drum sau poti sa faci noi cunostinte. O zi propice negocierilor si tranzactiilor.

Varsator

Nu ti-ar sta rau cu ceva bani in plus la buzunar. Ar fi culmea sa nu fii de acord cu asta! Mai ales ca Luna in Pesti te poate pune in valoare. Mai precis, valoarea ta este recunoscuta si apreciata, drept urmare veniturile tale pot sa sporeasca. Pune-ti talentele la bataie, arata tot ce poti si se pot materializa propuneri de pe urma carora sa ai de castigat. Ai incredere in tine! Cu cat crezi ca meriti mai mult, cu atat vei primi mai mult.

Pesti

Luna este azi la tine acasa si iti creste interesul fate de imaginea pe care o proiectezi. Te poate preocupa, la propriu, o schimabare de look, asa ca o programare la cosmetica, la un salon de coafura sau o terapie prin shopping pentru reimprospatarea garderobei pot fi variante de luat in calcul. Vrei sa te comporti si sa arati la cel mai inalt nivel. Ar trebui, in plus, sa iti studiezi atent gesturile, miscarile si reactiile, pentru ca tabloul sa fie complet.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii