Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:21 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop de weekend - 2 - 3 aprilie 2011

ro

02 Apr, 2011 13:38 2001 Marime text

horoscop.jpgBerbec

Pentru tine, incepe spectacolul. Doar in prima jumatate a zilei de sambata mai ai timp sa-ti tragi sufletul si sa o lasi mai moale. Sambata dupa pranz, Marte ajunge si zodia ta si se intalneste cu Luna si cu Uranus. Practic, vei fi de neoprit. Nu-ti poate sta nimeni si nimic in cale. Debordezi de energie si de initiativa, esti deschis la nou, vrei sa experimentezi si sa incerci pe pielea ta senzatii tari. Atentie maxima la excese si la manifestarile agresive! Esti foarte spontan si imprevizibil, de aceea e recomandabil sa iti consumi cat mai mult energia cu activitati fizice pentru a-ti diminua excesul temperamental. Duminica mai e si Luna Noua tot in Berbec, asadar incepe un nou ciclu in viata ta. Vei avea curajul unor decizii radicale, pentru a demonstra cine esti si ce poti. Nu trebuie decat sa ai incredere in tine si sa pui lucrurile in miscare.

Taur

Sambata dimineata e bine sa rezolvi ce mai ai de rezolvat in interes personal. Sa stai de vorba cu cine iti place, sa apelezi la oameni de care ai nevoie. De sambata dupa-amiaza, o sa cam pierzi controlul asupra evenimentelor. Oamenii vor veni ei la tine cu cele mai diverse probleme si cereri de ajutor. Vei fi constrans sa te ocupi tot mai mult de problemele altora. Luna, Marte si Uranus isi dau intalnire in Berbec. Faptul ca trebuie sa traiesti evenimente in care esti nevoit sa-ti cedezi puterea nu te face deloc sa te simti confortabil. Te-ai putea alege chiar cu stari de indispozitie, cu dureri de cap, dinti sau ochi, ba chiar cu excese de melancolie. Incearca sa vezi rolul suferintei si sa nu te victimizezi. Duminica se produce Luna Noua in Berbec si ai putea avea impresia ca toate ti se intampla numai tie. "Cu ce am gresit, Doamne?". Trebuie sa fii constient ca tu ai generat tot ce ti se intampla si ca, dupa fapta, primesti acum rasplata.

Gemeni

In prima jumatate a zilei de sambata, ai putea sa te afli in prim-plan. Fara sa vrei, te poti face remarcat, esti apreciat ca o persoana competenta, cu autoritate intr-un anumit domeniu. De sambata dupa-amiaza, pregateste-te! Incepe balul, poate chiar la propriu. Luna face conjunctii cu Marte si cu Uranus in Berbec si te arunca in valtoarea unor evenimente sociale. Esti luat pe sus, prietenii sau grupul, organizatia din care faci parte te propulseaza, te imping inainte, Chiar si tu esti tot mai interesat sa lupti pentru o cauza, sa iti asumi misiuni umanitare. Multe planuri se pot rasturna, oameni noi vin cu propuneri originale la care aderi in mod spontan. Te bucuri de o popularitate in crestere. Cu atat mai mult cu cat duminica avem Luna Noua in Berbec. E momentul lansarii unor proiecte noi. Poti "depune juramantul" intr-o noua asociateie din care sa faci parte, te poti afilia unor grupuri noi. Bazeaza-te pe sprijinul prietenilor si al oamenilor influenti! S-ar putea sa renunti brusc la niste demersuri si sa imbratisezi cauze noi.

Rac

Primul sfert de weekend il poti dedica analizei. E un moment bun sa te gandesti in ce masura gandurile si reactiile tale fata de ceva sau cineva au fost potrivite sau, dimpotriva, inoportune. Ceea ce credeai inainte s-ar putea sa nu mai fie valabil. De sambata dupa-amiaza, practic iei foc. In Berbec isi dau intalnire Luna, Marte si Uranus. Tripla conjunctie exploziva se produce in zona puterii si a imaginii sociale. Tot ce te intereseaza acum e sa te impui, sa te faci remarcat, sa demonstrezi tuturor ca e ca tine. Atentie mare la excesele de forta si de agresivitate! S-ar putea sa privilegiezi imaginea sociala si sa faci anumite lucruri nu pentru ca simti, ci pentru ca trebuie sa dai bine. E bine sa te intereseze cat mai putin ce cred altii. Duminica este Luna Noua in Berbec. E o zi minunata sa iti fixezi niste scopuri, sa iti faci planuri legate de cariera, de locul pe care vrei sa il ocupi in lume. Invata sa-ti recunosti talentele, ai incredere in potentialul tau, iar in urmatoarele doua saptamani profesionalismul tau va atrage atentia unor persoane care te pot coopta in echipa lor sau care te pot avansa.

Leu

E timpul pentru noi aspiratii. Jumatate de zi, cat Luna mai sta in Pesti, e bine sa primesti in continuare tot ceea ce oamenii au sa-ti ofere: informatii, favoruri, cadouri. De sambata dupa-amiza, inititativa iti apartine. Tripla conjunctie Luna-Marte-Uranus din Berbec face ca toate drumurile tale sa duca, nu la Roma, ci acolo unde vrei tu. Orizonturile tale se largesc vizibil si aproape miraculos. Apar perspective si sanse acolo unde nici nu te asteptai. E ca si cum norii se despart subit si lasa razele de Soare sa intre in viata ta. Te poti apuca de studii, de cursuri de perfectionare, de autodezvoltare, de limbi straine. Duminica mai e si Luna Plina in Berbec, ceea ce iti aduce o explozie de oameni si de idei, de planuri de calatorie, de relatii cu strainatatea. Poti renunta la anumite prejudecati, multe dintre lucrurile de care erai convins pana acum iti pot demonstra ca e nevoie de o noua abordare din partea ta. Orice ai face, e la mijloc o chestiune de credinta. E suficient sa lansezi ideea, sa iti propui ceva si sa lasi lucrurile sa se intample fara sa le judeci. Lasa universul sa lucreze pentru tine!

Fecioara

Sambata, in prima parte a zilei, iti poti etala in continuare calitatile de mediator. Capacitatea ta de cooperare si de lucru in echipa va trebui sa depaseasca individualismul daca iti doresti relatii armonioase atat in cuplu, cat si in profesie. Sambata dupa-amiaza, Luna, Marte si Uranus compun o tripla conjunctie in Berbec. S-ar putea sa ai parte, in primul rand, de niste dezvaluiri incendiare. Adevaruri indelung tainuite pot sa te ia prin surprindere. Pe de alta parte, manifesti un interes deodebit pentru siguranta financiara. Incerci sa accesezi fonduri care sa te ajute sa iti atingi scopurile. Culmea este ca si ceilalti vin cu daruri si favoruri. Luna Noua de duminica iti creste sansele de a beneficia de venituri de pe urma asocierilor si a partenerilor de orice fel. De fapt, aceste beneficii nu vin chiar singure, ci sunt rezultatul alegerilor pe care le-ai facut in trecut. Daca ai ales bine oamenii cu care sa fii, atunci asteapta-te la recompense. Tot acum, cresc capacitatile tale intuitive. Citesti oamenii foarte usor, ai un fler pe care s-ar putea sa iti doresti sa il extinzi prin studii de pshologie, sociologie sau ezoterism.

Balanta

Prima parte a weekendului ti-o poti dedica in voie activitatilor de rutina. Te poti ocupa de ingrijirea locuintei, de gradinarit, de biroul tau, in principiu de orice activitate care se desfasoara sub semnul ordinii si al curateniei. Nu neglija nici starea de sanatate, pentru ca suprasolicitarea fizica sau problemele de la serviciu isi pot pune acum amprenta asupra digestiei si a sistemului nervos. De sambata dupa-masa, relatiile devin cea mai fierbinte zona a vietii tale. Fierbinte la propriu, pentru ca Luna, Marte si Uranus se intalnesc in Berbec, zodie de Foc. In primul rand, te poti simti extrem de competitiv, iar asta iti poate da o dorinta de a-i depasi pe ceilalti, de a te impune, de a le arata ca nu se ridica la nivelul tau. Desigur, daca practici un sport sau lucrezi in marketing ori vanzari, esti avantajat. Daca nu, e mai problematic. Relatiile personale si colaborarile sunt zguduite din plin. Poti asista la rasturnari de situatie, poti hotari sa iesi din niste combinatii. Diplomatia te poate parasi si ea, de fapt acesta pare a fi pentru tine cel mai mare test. Duminica mai e si Luna Noua in Berbec. Odata cu renuntarea la anumite asocieri, poti incepe noi relatii. Grija mare la implicatiile legale ale initiativelor tale, pentru ca se poate ajunge usor la proces. Ca impresie generala, tot ce vizezi acum are mari sanse de a se realiza atat timp cat colaborezi cu cineva. Nu e timpul pentru actiuni pe cont propriu.

Scorpion

Poti sa-ti mai faci de cap cam o jumatate de zi, asa ca planifica-ti activitatile recreative sau hobbyuirile pentru prima parte a zilei de sambata, cand esti avantajat si la capitolul speculatii ori jocuri de noroc. De sambata dupa-amiaza, gata cu distractia! Incepe munca. Planetele iau cu asalt zodia Berbecului. Mai mult, Luna, Marte si Uranus se reunesc intr-o tripla conjunctie. Incepe o etapa de rutina migaloasa si de implicare totala in activitati care te solicita din toate punctele de vedere: fizic, psihic, intelectual. Esti probabil nevoit sa te ocupi tot mai mult de nevoile si problemele altora. E nevoie sa faci servicii si te preocupa binele celor din jur. Ai tendinta de a lua totul asupra ta, prin urmare ai grija sa nu cedezi psihic sau fizic! Sanatatea este o zona vulnerabila, mai ales la nivelul capului, stomacului si sistemului nervos. Luna Noua de duminica te face atent la un dublu proces de vindecare. Pe de parte, tu esti cel care trebuie sa vindece nevoile altora, sa faci tot mai mult pentru altii. Pe de alta parte, trebuie sa-ti acorzi si tie timp si sa-ti vezi de propriile afectiuni medicale. E bine sa cauti solutii noi la probleme vechi si sa incerci cai alternative de tratament.

Sagetator

Luna inca in Pesti in prima jumatate a zilei de sambata iti centreaza atentia pe viata de familie si pe conditiile de locuit. Probabil trebuie sa te ocupi de nevoile celor de acasa ori ale persoanelor mai in varsta din viata ta. Reparatiile, curatenia si redecorarea pot fi si ele pe lista. De sambata dupa amiaza, cand Luna, Mare si Uranus dau piept in Berbec, viata afectiva ia foc. Relatia cu persoana iubita si cu copiii devin centrul universului pentru tine. Ai de reglat conturi cu cei dragi, numai ca s-ar putea sa starnesti ciocniri prin afirmarea exagerata a egoului. Invata sa lasi de la tine! Altfel, trebuie sa accepti ca ti-o faci cu mana ta daca periclitezi viata de cuplu sau buna intelegere cu generatia tanara. Duminca se produce Luna Plina in Berbec. Te poti afirma cu curaj, calitatile tale se impun evidentei. Esti predispus la gesturi si dovezi de iubire. Vrei sa faci tot mai mult ce-ti place, sa fii independent, sa ai libertate de miscare. Asa ca... ai grija ce-ti doresti! Daca incerci sa pui prea multe conditii, risti sa devii extrem de autoritar, iar asta poate starni reactii pe masura.

Capricorn

Sambata poate incepe pentru tine cu alergatura si cu viteza. Parca sunt lucruri pe care le ai de facut pe ultima suta de metri, iar timpul oricum nu iti ajunge. Ai de reluat si niste discutii, de primit si oferit informatii, detalii de tot felul. De sambata dupa-amiaza te vei putea concrentra insa mult mai bine pe propria persoana. Mai precis, pe sufletul tau, pe ceea ce iti doresti tu cu adevarat, pe ceea ce te face sa te simti bine, dar si pe implicarea in viata de familie. Conjunctia Luna-Marte-Uranus in Berbec iti accentueaza instinctul de a-ti face un cuib. Numai ca e vorba de alt cuib decat pana acum, unul in care sa te simti in deplina siguranta si confort. Trebuie sa schimbi ceva in relatiile de familie si in conditiile de locuit, iar Luna Noua de duminica incepe sa iti ofere prilejul acestor transformari spectaculoase. E timpul sa pui in practica planuri de viitor din care intreaga familie are numai de castigat.

Varsator

Continua procesul de redresare financiara. Ar trebui sa fii tinut acum departe de grijile materiale, intrucat te bucuri de protectie astrala. Nu trebuie decat sa-ti lasi talentele si calitatile la vedere, sa fii asa cum esti de obicei, iar bunastarea vine singura. De sambata dupa-amiaza, incepi sa te detasezi de problematica financiara si materiala. Intri in secolul vitezei. Luna in conjunctie cu Marte si Uranus aduce sare si piper si viata ta. Asta inseamna oameni si idei de tot felul, oferte, propuneri, intelegeri, contracte, poate chiar drumuri, deplasari si studii. Ce poti remarca la modul general este comprimarea distantei intre gand si fapta. Tot ceea ce gandesti sau spui se materializeaza la nivel verbal sau fizic cu o viteza uluitoare. De exemplu, daca iti trece ceva prin cap, peste foarte putin timp vei auzi pe cineva vorbind despre acel gand. Duminica, Luna Noua in Berbec accelereaza procesul. Oameni si planuri noi iti deschid noi orizonturi. Esti interesat de progresul personal, asa ca informatiile si cunostintele ajung la tine pe toate caile.

Pesti

Luna mai zaboveste o jumatate de zi in zodia ta, asa ca e bine sa speculezi contextul. Ia deciziile pe care le ai de luat, elimina ceea ce nu-ti mai foloseste, schimba ceva la tine, lasa in urma ceea ce te nemultumeste! Fa doar ceea ce te reprezinta, e important sa simti ca faci ceva pentru tine. De sambata dupa-amiaza, planetele din Berbec iti activeaza la maxim talentele si calitatile. Conjunctia Luna-Marte-Uranus te face sa te centrezi pe propria valoare. Conteaza foaret mult pentru tine sa te simti apreciat, de aceea nu e bine sa te cenzurezi, ci sa te afirmi in orice imprejurare asa cum esti tu cu adevarat. Luna Noua de duminica declanseaza o etapa de administrare a resurselor si a bugetului. Abtine-te de la cheltuieli exagerate. E o perioada propice acumularii, economisirii, insa nu ca un scop in sine, ci pentru a duce la indeplinire alte planuri mai marete. Poti explora noi metode de a face bani. Tot ce trebuie sa faci e sa ai incredere in tine, in capacitatile tale si sa elimini frica si grijile! Fii de fiecare data la cel mai inalt nivel al tau si nu te gandi de fiecare data la "ce-ar fi daca...". Daca ai incredere ca va fi bine, asa va fi! Daca ti-e frica sa nu pierzi ceva sau ca nu esti suficient de bun, din nou, asa va fi. Retine ca, in oricare dintre situatii, ai dreptate!

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii