Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:47 13 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop 29 septembrie

ro

29 Sep, 2010 11:47 2051 Marime text
horoscop-foto.jpgBalanta

De dimineata o sa primesti un telefon care te va face sa te simti foarte agitat si din aceasta cauza o sa te simti foarte obosit pe seara. Nu-i nimic, imediat ce o sa ajungi acasa, fa o baie fierbinte si relaxanta si o sa te simti mai bine.

Scorpion

Esti incapatanat si nimic nu iti convine din ceea ce ti se propune. Gandeste-te mai bine inainte de a refuza orice oferta primesti. Este posibil ca mai tarziu sa iti prinda bine aceste oferte.

Sagetator

Astazi o sa intalnesti o persoana speciala pentru tine si este posibil ca aceasta sa joace un rol foarte important in viitorul tau. Ar fi bine ca astazi sa nu refuzi nicio iesire in oras si nici nu respinge niciun apel telefonic.

Capricorn

Ce ar mai fi de facut din moment ce ai cam tot ce ti-ai dorit? O sa spui ca nu este asa si ca mai ai nevoie de foarte multe pentru a te simti implinit. Nu uita ca nu trebuie sa te zgarcesti si sa iti doresti mult mai mult decat ceea ce iti trebuie.

Varsator

Pe plan sentimental lucrurile se vor desfasura dupa bunul plac. Persoana iubita va incerca sa iti puna lumea la picioare si asta iti demonstreaza clar ce sentimente are pentru tine. Si la locul de munca lucrurile vor evolua bine.

Pesti

Trebuie sa iei o decizie importanta de care depinde viitorul tau. Cel mai bine ar fi sa te consulti si cu cei din jur referitor la ceea ce ar fi bine sa alegi, ai nevoie de cateva pareri obiective. O persoana de sex opus iti pregateste o surpriza foarte frumoasa. De asemenea, partea financiara incepe sa se imbunatateasca si deja nu mai simti ca esti strans cu usa.

Berbec

Este timpul sa accepti tot ceea ce se intampla in jurul tau si sa nu mai visezi incontinuu la o lume perfecta. Uneori e trist sa realizezi ca cei din jur nu vor face multe eforturi pentru a te ajuta, asa cum ai face tu, daca ei ti-ar cere ajutorul, dar asta e viata si trebuie sa accepti.

Taur

Ai avut de terminat un proiect important si ai reusit in timp util. Esti foarte fericit pentru ca acesta iti tot dadea dureri de cap, iar acum te simti mult mai relaxat. Iti zboara gandul departe si ai vrea sa mai ai cateva zile de concediu, insa trebuie sa te resemnezi pentru ca vara a trecut.

Gemeni

Tot ce ai in cap este sa termini cu bine aceasta zi plina de evenimente importante la locul de munca. De asemenea, nu ar strica sa ai mai multa grija de familia ta si sa le acorzi mai multa atentie celor din jur.

Rac

Oricat ai vrea sa fie din nou inceputul verii si sa poti visa la zilele libere si relaxante, acest lucru nu prea este posibil si trebuie sa te pui pe munca serios, mai ales ca termenul limita al unui proiect iti cam bate la usa.

Leu

Esti un fel de parintele tuturor. Toti apropiatii se plang la tine, toata lumea te cauta cu cate o problema, iar tu incerci sa ii ajuti pe fiecare cum poti. Partea buna este ca in mare parte reusesti, insa te simti lipsit de putere fata de cei pe care nu ii poti ajuta. Nu uita ca esti si tu om si nu poti rezolva chiar orice problema.

Fecioara

Astazi stai bine din punct de vedere financiar, desi nu este ziua de salariu. Primesti din partea unui apropiat o suma de bani, care o sa iti prinda foarte bine.

Sursa: Ziare.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii