Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hexi Pharma își cere scuze. Fabrica și firma și-au încetat deja activitatea!

ro

11 May, 2016 19:24 1545 Marime text
Analizele făcute de ICECHIM asupra unor produse biocide de la Hexi Pharma arată diferențe mari de concentrații între valoarea declarată și cea constatată în laborator.

„În urma rezultatelor anunțate astăzi, Hexi Pharma își cere scuze, public, atât medicilor și personalului medical cât și tuturor persoanelor care au fost sau ar fi putut fi afectate de aceste neconformități.
 
În numele tuturor angajaților Hexi Pharma, ne dorim ca vinovații să fie găsiți cât mai repede.
 
Toate produsele vor fi retrase în cel mai scurt timp, fabrica și firma și-au încetat deja activitatea și au demarat de ieri procedurile legale pentru închidere.
 
De asemenea, ne cerem scuze către mass media dar, ca urmare a începerii procedurilor de urmărire penală, începând de ieri ni s-a interzis să mai dăm declarații în presă”, se arată într-un comunicat al Hexi Pharma.
 
„Există diferențe de concentrații între valoarea declarată și cea măsurată de ICECHIM pe diverse tipuri de substanțe active. (...) S-a decis retragerea produselor neconforme. (...) Retragerea trebuie să se facă imediat. Toate produsele analizate până acum sunt neconforme", a anunțat secretarul de stat, la Palatul Victoria.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii