Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:51 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi le raspunde contestatarilor Nu ma mai trimiteti la Academie, vreau sa fiu antrenor!

ro

02 Dec, 2010 23:49 2018 Marime text
hagi-le-raspunde-contestatarilor--nu-ma-mai-trimiteti-la-academie--vreau-sa-fiu-antrenor-.jpgAntrenorul echipei Galatasaray Istanbul, Gica Hagi, s-a declarat deranjat de comentariile venite din Romania la adresa lui in urma rezultatelor slabe inregistrate in Turcia.

"Regele" le transmite contestatarilor ca nu va renunta la antrenorat si ca va lupta pana la capat pe banca formatiei "Cim-Bom".

"La Galatasaray, avem foarte multi accidentati, de la mijloc in sus. Suferim putin in ultimii 30 de metri, asta se reflecta in goluri si rezultate. Ocaziile pe care le avem le ratam. Cand pierzi incredere, pierzi si din entuziasm, lucram sa facem o echipa competitiva, care sa aiba continuitate in rezultate.

Eu am venit la Galatasaray in momente dificile, atat ca jucator, cat si ca antrenor. Stiam ca exista si riscuri, dar lucrurile se schimba in fiecare zi, dar e nevoie de timp. Exista presiune mare, mai exista si lucruri care vin din tara care ma lasa fara comentarii, ii inteleg pe unii de ce pleaca din tara. Eu imi decid soarta, nu trebuie sa-mi dea nimeni sfaturi, sunt matur si experimentat, am aratat atatea in fotbal incat cred ca altii ar trebui sa ma asculte.

Am fost deranjat de comentariile veninoase, rautacioase. Le "multumesc" totusi ca au fost langa mine inca o data cand am fost la greu. Eu am facut Academia ca asa am vrut, sa nu ma mai trimita nimeni la Academie, am facut-o de placere, eu vreau sa fiu antrenor si asta fac.

Sunt interese mari, dar nu mi se pare normal ca dupa 3 saptamani sa aud astfel de comentarii. N-o sa ma las, sa stea linistiti. Sunt un om de-ai casei pentru Galatasary si cand sunt la greu eu vin sa ajut. In sport mai si pierzi, mai castigi.", a declarat Gica Hagi la DigiSport.

Gica Hagi a fost instalat in functia de antrenor principal al celor de la Galatasaray Istanbul la sfarsitul lunii octombrie.

De atunci, Galatasaray a jucat 7 meciuri (6 in campionat si unul in Cupa Turciei), inregistrand doua victorii, doua egaluri si trei infrangeri.

Dupa 14 etape jucate in prima liga turca de fotbal, Galatasaray ocupa pozitia a 10-a in clasament, cu 17 puncte, la 16 puncte distanta de prima clasata, Trabzonspor.

Sursa: Ziare.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii