Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernul Măsuri de sprijin pentru românii afectați de cutremurul din Italia

ro

29 Aug, 2016 08:00 1496 Marime text
Premierul Dacian Cioloș a convocat, astăzi, o ședință extraordinară de Guvern ce vizează analiza măsurilor de sprijin pentru românii afectați de cutremurul recent produs în Italia, transmite Agerpres.
 
De asemenea, la cererea șefului Executivului, ministerele Muncii și de Externe, vor prezenta măsurile de sprijin, iar Cabinetul premierului le va acorda victimelor și familiilor lor, se arată într-un comunicat al Guvernului.

„Veşti triste primim în continuare din Italia, atât cu privire la conaţionali ai noştri, cât şi la cetăţeni italieni. După teribilul seism, am aflat cu profund regret că 11 români şi-au pierdut viaţa şi mai mulţi sunt răniţi sau daţi dispăruţi. Sunt alături de familiile celor care au pierdut pe cineva drag şi le transmit întreaga mea solidaritate şi compasiune. Mă gândesc, de asemenea, la cei răniţi şi la cei care au de suferit din cauza puternicului cutremur. Le doresc sănătate şi puterea să depăşească această încercare. Îi asigur că Guvernul le va fi alături pentru a-i ajuta să treacă peste această tragedie”, este mesajul transmis de către premierul Dacian Cioloş. 

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii