Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Giurgiuvenii de la Astra, aproape să „rupă” Săgeata Năvodari în două

ro

28 Aug, 2011 20:49 1960 Marime text

Săgeata Năvodari şi Astra II Giurgiu au remizat sâmbătă după-amiază în cea de-a doua etapă a Ligii Secunde de fotbal (scor 2-2). Oaspeţii au primit două goluri, ultimul dintre ele în ultimul minut, deşi au evoluat mai bine de-un sfert de oră în superioritate numerică.

Lipsa de marcaj şi reprofilarea unui atacant în fundaş central au făcut ca Astra II să revină la Giurgiu cu numai un punct în loc de trei.

Accidentarea lui Moroiţă în debutul meciului de la Năvodari i-a scos peri albi antrenorului Imilian Şerbănică. Din cauza lipsei unui fundaş central pe banca de rezerve, tehnicianul Astrei II l-a introdus în teren pe atacantul Daniel Bănaru, cel care a evoluat în premieră în centrul defensivei.

Chiar şi aşa, giurgiuvenii aveau să deschidă scorul prin atacantul venit de la prima echipă, Bogdan Rusu. Acesta l-a executat de la peste 20 de metri pe Florin Olteanu, portarul gazdelor greşind grav la faza golului (minutul 22). A fost primul gol marcat de giurgiuveni pe terenul Săgeţii, precedentele două partide încheindu-se cu victorii la „zero" ale dobrogenilor (1-0 şi 3-0).

Ultimul sfert de oră al meciului avea să fie plin de evenimente. Mai întâi fundaşul Mişelăricu de la Săgeata avea să fie eliminat după un fault dur asupra lui Lukacs (75), un minut mai târziu dobrogenii reuşind să egaleze prin fostul stelist Răzvan Ochiroşii.

Astra II revine în avantaj în minutul 80 după ce Viorel Dinu il surprinde pe nefericitul Olteanu cu un şut din afara careului.

Când nimeni nu se mai aştepta, echipa antrenată de fostul „principal" al Astrei II, Constantin Gache, reuşeşte să egaleze prin fundaşul Florin Popa care a reluat nestingherit din câţiva metri. http://www.adevarul.ro/locale/giurgiu/Giurgiuvenii_de_la_Astra-aproape_sa_-rupa-_Sageata_in_doua_0_544145679.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii