Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:53 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Becali ar putea fi adus la penitenciarul Poarta Alba

ro

31 Aug, 2013 02:25 2301 Marime text
Gigi Becali ar putea fi adus la penitenciarul Poarta Alba! Anuntul a fost facut aseara de unul dintre avocatii lui Becali.
Avocatul Bogdan Vlad l-a vizitat, vineri, pe Gigi Becali, la ieşirea din Penitenciarul Jilava acesta spunând că finanţatorul FC Steaua ar putea fi mutat la închisoarea Poarta Albă.
Bogdan Vlad a adăugat că nu are confirmări clare sau alte detalii referitoare la acestă situaţie, arătând că relaţiile lui Becali cu conducerea Penitenciarului Jilava ar fi deteriorate.
"Nu ştiu, nu ştiu dacă îl mută. Se pare că da. Nu am detalii şi elemente suficiente ca să spun dacă îl mută. Oricum, relaţiile sale cu conducerea acestui penitenciar sunt destul de deteriorate. Era o comisie de la Ministerul de Justiţie... Păi nu vedeţi ce se întâmplă? Cu sancţiuni, pentru ce să-l sancţioneze? A venit, nu ştiu pentru ce. Probabil că a făcut o cerere să fie mutat, el Gigi. Este posibil să fi făcut. Bine ar fi să fie mutat, pentru toată lumea", a mai arătat avocatul lui Becali.
 
Bogdan Vlad a precizat că o dovadă a unei posibile tensiuni între Becali şi conducerea penitenciarului ar fi sancţiunea primită de acesta, de a nu mai participa la activităţi sportive şi culturale, pentru că a folosit cartela unui deţinut pentru a telefona în afara închisorii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii