Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Hagi și Zoltan Marton Iasko au adus noi modificări societății Fotbal Club Viitorul SA

ro

16 Feb, 2016 19:32 2437 Marime text
 
Potrivit unei hotărâri publicate în Monitorul Oficial, în cadrul adunării generale extraordinare a acționarilor societății Fotbal Club Viitorul SA au fost luate mai multe hotărâri. Astfel, Gheorghe Hagi și Zoltan Marton Iasko au adotat în unanimitate hotărârea prin care au prelungit mandatul administratorului unic, Zoltan Marton Iasko pentru o perioadă de patru ani, începând cu data de 24 decembrie 2015 până la data de 24 decembrie 2019, cu posibilitatea de a fi reales.
 
De asemenea, s-a decis numirea în funcția de cenzori ai societății, pentru un mandat de trei ani, expertul contabil Mega D. Tănase, Giugica V. Dumitru, Mega T. Joița, și în funcția de cenzor supliant tot pentru un mandat de trei ani, Handrea I. Darius Onut. În același timp, s-a revocat mandatul de cenzorului Caratas Gigi, în locul acestuia fiind numit în funcția de cenzor Mega T. Joita.
 
În cadrul aceleiași hotărâri este precizată și mandatarea lui Bivolaru Cornel-Cristian, având funcția de director general, care reprezintă societatea și semnează orice document în numele societății.
 
Fotbal Club Viitorul SA, înființată în 2008, cu sediul social în Constanţa, pe bulevardul Mamaia, numărul 208, are un capital social subscris în valoare de 30.000.000 lei, integral vărsat, are ca și acțivități principale cele ale cluburilor sportive. Acționarii firmei sunt Zoltan Marton Iasko (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0.1%, ce deține și funcția de administrator) și Gheorghe Hagi (cu o cotă de participare de 99,9%).  
 
La finalșul anului 2014, reprezsentanții societății Fotbal Club Viitorul SA au declarat o cifră de afaceri de 10.348.706 lei, datorii în valoare totală de 14.403.432 lei și un număr mediu de 49 salariați. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii