Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:36 19 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Georgică Severin, validat în funcția de președinte-director general al SRR

ro

27 Sep, 2017 14:46 452 Marime text
Fostul senator Georgică Severin a fost validat miercuri, cu unanimitate de voturi, de Comisiile reunite de cultură ale Parlamentului, în funcția de președinte-director general al Societății Române de Radiodifuziune, președinte al Consiliului de Administrație al instituției.

El a deținut până în prezent funcția de director interimar al SRR, relatează Agerpres.

Georgică Severin a fost recomandat pentru funcția de președinte de noul Consiliu de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune, care a depus jurământul miercuri în plenul Camerelor reunite ale Parlamentului.

"Este pentru mine o mare onoare și o mare încredere cea pe care mi-o face Parlamentul pe care l-am slujit atâția ani. (...) Legat de sarcinile esențiale care stau în fața CA și a SRR în primul rând, cel mai important lucru pe care Radioul îl are de rezolvat este de a reuși să găsească modalitățile prin care să se modernizeze tehnologic, din punct de vedere al audienței și al modului în care ajunge la ascultători. Soluțiile sunt multiple, de la frecvențe noi, internet, o nouă viziune în ceea ce înseamnă tineret. Toate acestea trebuie rezolvate fără să ne pierdem audiența noastră clasică, tradițională. O a doua problemă extrem de importantă este cea a dotării tehnice și a investițiilor, inclusiv la nivelul sediului o problemă extrem de complexă și relativ greu de rezolvat. (...) O altă problemă este cea a clarificării cadrului legislativ. În momentul de față avem, din punct de vedere legal, o structură relativ hibridă, suntem 97% finanțați de la buget", a declarat Georgică Severin.


Votul final aparține plenului Parlamentului.

Ti-a placut articolul?

Comentarii