Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:43 20 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Michael şi-a petrecut ziua de naştere la dezintoxicare

ro

07 Jul, 2015 13:49 744 Marime text
 
Cântăreţul britanic de origine greacă George Michael, în vârstă de 52 de ani, plăteşte 190.000 de lire sterline lunar la o clinică de dezintoxicare din Elveția. Potrivit publicației Daily Mail, el s-a internat de bunăvoie, în iunie, în centrul respectiv. Aflat la Kusnacht Practice, în apropierea oraşului Zollikon, starul britanic şi-a făcut apariţia în public cu ocazia petrecerii zilei sale de naştere, în Zürich, la 25 iunie. Astfel, paparazzi au putut capta imaginea unui bărbat masiv, ce poartă mustaţă şi barbă, dar care este o umbră a unuia dintre cei mai bine cotaţi interpreţi din istoria muzicii mondiale.
Kusnacht Practice este un centru care se ocupă de pacienţi dependenţi de alcool, droguri, jocuri de noroc şi internet, dar şi de cei cu probleme de nutriţie şi depresie. Potrivit purtătorului său de cuvânt, George Michael se află într-o pauză prelungită. În decursul ultimului an, starul - care a avut repetate probleme din cauza consumului de droguri - a fost văzut rar în public, permiţându-i doar prietenului şi colegului său David Austin să-l viziteze la locuinţa sa din Londra.
În 2011, George Michael a fost la un pas de moarte, după ce din cauza unei pneumonii avansate a ajuns în stare de comă. În acelaşi an, relaţia sa cu partenerul său de viaţă Kenny Goss s-a încheiat după 15 ani. În prezent, cântăreţul foloseşte rareori platforma Twitter, unde se semnează "The Singing Greek", ultima sa postare datând din 6 mai, când i-a urat "La mulţi ani!" cântăreţei Adele.
În plus, George Michael şi-a închiriat proprietatea pe care a cumpărat-o în anul 2010, cu 5,8 milioane de dolari australieni, în Sydney, Australia, aceasta fiind listată pe site-ul Contemporary Hotels. Preţul pe care doritorii trebuie să-l plătească pentru o noapte de cazare aici porneşte de la 1.400 de dolari australieni, iarna, şi ajunge până la 2.450 de dolari australieni, în vârful sezonului. Casa se închiriază pentru o perioadă de minimum două săptămâni, pentru maximum opt adulţi şi patru copii.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii