Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

General american, demis după ce s-a descoperit că are o viaţă dublă.

ro

28 Aug, 2016 08:59 3870 Marime text
Un general din armata americană a fost destituit, dintr-un post de mare importanță, după ce s-a descoperit că are o existenţă secretă dubioasă.

Se pare că această existenţa dublă a început în 2005, când se află într-o misiune în Irak. Atunci a întâlnit-o pe Jennifer Armstrong, care i-a devenit amanta. Anchetatorii au descoperit că îşi trimiteau mesaje deochiate pe e-mailul oficial şi telefonul de serviciu al generalului. Făceau referire inclusiv la realții intime, în grup, cu alţi parteneri.

Comandantul are de zece ani o relație cu amanta. Superiorii au considerat că acest comportament prezintă un risc pentru securitatea naţională.
Numele lui este David Haight, general maior, iar experţii se întreabă de ce a fost nevoie să treacă zece ani până când guvernul a descoperit viaţă lui secretă. Şi asta numai după ce o persoană neprecizată a înaintat numeroase plângeri împotriva lui.

„Cei care îl cunosc ca ofiţer, în lupta, în situaţii dure, îl descriu ca o persoană calmă, calculată, un mare comandant. Aşa că a fost decizia lui, luată cu bună ştiinţă, de a-şi crea o existenţă dublă”, spune un analist militar.

Fotografia cuplului chiar a fost postată pe un site pentru swingeri. Experții spun că această viaţă secretă dubioasă prezintă un risc pentru securitatea naţională. 

Swinging, cunoscut și ca schimbare de parteneri sau stil de viață swing sau swingers, constă în practica deschisă a contactelor sexuale cu parteneri din afara cuplului, în scop recreațional sau pentru interacționare socială.



Sursă: stirileprotv.ro
Sursă foto: vimeo.com
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii