Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Galați. Tânăr bănuit de săvârșirea infracțiunilor de proxenetism și spălarea banilor, reținut de polițiștii

ro

27 Feb, 2018 16:30 1443 Marime text

 
La data de 26 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați – Serviciul Investigații Criminale au efectuat o percheziție la domiciliul unui tânăr de 24 ani, din municipiul Galați, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de proxenetism și spălarea banilor.
 
În perioada 2015-2016, bărbatul ar fi determinat o tânără în vârstă de 25 ani, să practice prostituția în diferite țări europene precum Austria, Elveția, Germania, sumele de bani obținute în acest mod, fiind însușite de acesta. În aceeași perioadă, persoana bănuită ar fi achiziționat din acești bani mai multe autoturisme, atât pe numele său, cât și pe cele ale membrilor familiei sale.
 
Cu ocazia percheziției domiciliare, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, înscrisuri, telefoane mobile, un laptop, precum și un autoturism de lux.
 
În baza unui mandat de aducere, tânărul a fost condus la sediul poliției, fiind reținut pentru 24 de ore.
 
În fața organelor judiciare, acesta a recunoscut săvârșirea faptelor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați dispunând față de el măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii