Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriela Vrânceanu Firea - Florentin Pandele înseamnă dragoste la prima vedere

ro

15 Sep, 2010 21:28 2346 Marime text

gabi_firea_89033200.jpgVedeta Antenei 3 a povestit într-un interviu pentru Mihai Morar culisele căsătoriei sale cu primarul din Voluntari.

"Mie mi se pare puţin ciudat că lumea este surprinsă că m-am căsătorit. Aşa s-a întâmplat şi cu Răsvan. După câteva întâlniri a mers la mama şi m-a cerut de soţie şi am fost căsătoriţi 17 ani, până s-a întâmplat marea nenorocire. Florentin Pandele m-a cerut de soţie după câteva întâlniri, dar de data asta la fiul meu ,Tudor, care a fost de acord. Dacă fiul meu a vrut să mă recăsătoresc, am fost şi eu de acord. Şi eu, şi Florin suntem foarte credincioşi şi, decât ca fiecare dintre noi doi să doarmă la casa lui, am făcut acest pas în faţa lui Dumnezeu. Am vrut să trăim curat în faţa lui Dumnezeu, vreau să fie fericit fiul meu, familia mea şi bineînţeles şi eu şi Florin", a povestit Vrânceanu Firea la Antena 3, citată de Cancan.

"Florin înseamnă dragoste la prima vedere, protecţie, credinţă, familie, suntem amândoi înţelegători şi iertători, avem amândoi prieteni la care ţinem foarte mult. Nici mie nu îmi vine să cred că mi-am refăcut viaţa atât de repede, dar poate că acesta este răspunsul rugăciunilor mele din ianuarie. Nu cred că după ce se termină perioada de doliu, brusc se termină şi suferinţa. Respectul şi iubirea vor rămâne toată viaţa", a adăugat aceasta.

Sursa: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii