Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fraţii Capră petrec Paştele în libertate

ro

07 Apr, 2015 19:53 1478 Marime text
Daniel Capră, finanţatorul Petrolului, îşi va petrece Paştele în libertate. Tribunalul Prahova a dispus plasarea lui şi a fratelui său, Nicolae, în arest la domiciliu, informează ProSport.ro.

Aceeaşi măsură a mai fost dispusă de judecătorii Tribunalului Prahova şi înainte de Crăciun, însă atunci a fost contestată de către procurorii DNA la Curtea de Apel, iar fraţii Capră au rămas în arest. Aceeaşi măsură, a arestului la domiciliu, a fost stabilită şi pentru Marius Bucuroiu, fostul director economic al clubului Petrolul Ploieşti. Acţionarii clubului Petrolul Ploieşti, fraţii Daniel şi Nicolae Capră, şi Marius Bucuroiu, care este şi directorul general al clubului, au fost arestaţi preventiv, pe 27 noiembrie, alături de alte patru persoane, în dosarul în care procurorii DIICOT îi acuză de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Conform procurorilor, faptele cercetate în acest dosar deschis de DIICOT au avut loc începând cu anul 2012, an în care, în luna februarie, omul de afaceri Daniel Capră a preluat echipa de fotbal Petrolul Ploieşti, care aparţinea, în documente, Societăţii Comerciale”F.C. Petrolul Ploieşti” SA, deţinută, ca acţionar majoritar, de Federaţia Sindicatelor Libere din Petrol şi la care erau acţionari, cu câte o acţiune, şi Liviu Luca, Florin Bercea şi Eduard Alexandru. Societatea era susţinută în cea mai mare parte din bani publici proveniţi de la bugetul municipiului Ploieşti
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii