Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotoreporterul cotidianului ZIUA de Constanţa, Gelu Strâmboaia, premiat pentru imaginile surprinse la Aeromania 2015

ro

16 Jul, 2015 09:16 2398 Marime text
Fotoreporterul cotidianului ZIUA de Constanţa, colegul nostru, Gelu Strâmboaia se află printre câștigătorii concursului de fotografie "Aeromania 2015", desemnaţi de juriul de la Aeroportul Tuzla, după evenimentul de pe data de 4 iulie.
 
“Aeromania a fost raiul fotografilor. Sute de fotografii, care mai de care mai spectaculoase au intrat în concursul organizat de Aeroportul Tuzla. Din păcate nu poate să fie decât un mare câștigător. Chiar și așa, juriul a ales alți șase fotografi excepționali pentru a-i premia.
 
Radu Lupu este marele câștigător de la Aeromania 2015. Imaginea sa a fost apreciată în mod deosebit de toți oamenii din juriu. Radu primește un zbor cu avionul, un afiș semnat de toți piloții și va fi invitatul special al expoziției foto care va avea lor la Aeroportul Internațional Tuzla.
 
Locul doi, după îndelungi deliberări, a fost revendicat de Răzvan Negrea, iar Premiul trei este împărțit de Gelu Strâmboaia, Cristina Georgescu și Laurențiu Căpățână. Mențiunile acordate de juriul din acest an ajung la Aurelian Nedelcu și Octavian Burcu”, transmit reprezentanţii Aeroportului Tuzla.

Imaginile surprinse la Aeromania 2015 de fotoreporterul ZIUA de Constanţa, Gelu Strâmboaia, pot fi vizualizate AICI.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii