Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Fostul tenismen Ilie Năstase se afla în trenul implicat în accidentul feroviar mortal de la Valu lui Traian

ro

14 Nov, 2018 10:09 3754 Marime text
Un accident feroviar mortal a avut loc în această dimineață la Valu lui Traian, în zona Valea Seacă. O femeie în vârstă a fost spulberată de trenul de călători care circula pe ruta Constanța-București. 

În urma accidentul victima a murit pe loc, iar trenul a fost opirt timp de mai mult de o oră până la sosirea criminaliștilor. 

Potrivit unor martori, în trenul implicat în accident s-ar fi aflat și fostul tenismen Ilie Năstase, care le-ar fi propus pasagerilor să facă autostopul până la București. 

”În tren. Spre București! După 20 de minute de la plecarea din Constanța, la ieșirea din Valu Traian, trenul a lovit un om. Cel puțin 120 de minut întârziere. Ilie Năstase, care călătorește cu noi a propus să coborâm să facem autostopul. Dacă ieșim la șosea, ajungem la București înainte de plecarea trenului din acest loc. Partea bună este că putem lucra în liniște. Partea mai puțin bună- nu avem prize funcționale in vagon. Update: omul lovit este împrăștiat pe jos, procuratura întârzie” - se arată în mesajul postat pe Facebook de Ovidiu Oprea. 


UPDATE. 

Fostul tenismen a intrat în direct la un post TV unde a vorbit despre experiența neplăcută prin care a trecut astăzi. 

Acesta a vorbit despte tragedie și despre faptul că trenul a avut întârziere destul de mare. 

”Au venit polițiștii și procurorii la fața locului. Trenul s-a oprit la o distanță destul de mare de locul accidentului” - a menționat Ilie Năstase. 



Citește și: 

UPDATE. Accident cumplit pe calea ferată. O femeie a fost lovită de tren la Valu lui Traian, județul Constanța, zona Valea Seacă (galerie foto+video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii