Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Formaţia Vama nu va mai concerta pe scena Festivalului „Folk You! Florian Pittiş”

ro

01 Aug, 2014 18:37 3663 Marime text
Concertul trupei Vama, care urma să se desfăşoare mâine seară pe scena Festivalului „Folk You! Florian Pittiş”, a fost anulat din cauza unor probleme de sănătate ale solistului vocal.
 
Tudor Chirilă a anunţat pe pagina oficială de Facebook că: „Vama nu va fi prezentă mâine seară pe scena Folk You. Problemele cu vocea, care ne-au determinat să amânăm concertul de la Braşov din 19 iulie, au revenit mai puternic după alte trei concerte, astfel că, în momentul de față, medicii mi-au interzis să cânt pentru a nu agrava situaţia şi mi-au recomandat repaos vocal total.
Nu este prima dată în cariera mea când mă confrunt cu un asemenea diagnostic şi ştiu la ce riscuri mă expun dacă nu tratez această problemă cu maximă seriozitate. Mă bucur că am sprijinul necondiţionat al colegilor mei şi al echipei noastre de management. I-aş ruga pe cârcotaşi să mă creadă pe cuvânt şi să nu pună absenţa noastră de mâine seară pe seama unor neînţelegeri cu organizatorii Folk You. Nu neg că au existat, am vorbit despre ele şi aici, dar fuseseră deja surmontate şi dacă această problemă medicală nu ar fi intervenit am fi fost prezenţi cu drag în Vamă.
Până la ora acestui comunicat am încercat recuperarea, dar medicii au rămas categorici. Aş vrea să adaug că este extrem de dureros să nu-mi pot face meseria, este dureros să fiu redus la tăcere şi îmi pare rău pentru publicul care nu va avea parte de un show pe care îl aştepta. Sper să ne revedem curând, vă doresc un weekend plăcut, aveți grijă de voi. Folk You este un festival frumos de care vă doresc să vă bucurați, de data asta fără noi. Le urăm succes tuturor artiştilor din cele trei seri de festival.”

Sursa foto: Facebook (Tudor Chirilă)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii