Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Flagrant pentru prinderea unui bărbat suspectat de trafic de cocaină. Ce au stabilit anchetatorii

ro

06 Feb, 2019 21:15 1890 Marime text
Cocaină, peste 3000 de euro şi peste 3800 de lei au fost confiscate astăzi în urma unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Piteşti, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. Un autoturism de lux a fost indisponibilizat.

Potrivit IPJ Argeș, astăzi, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Piteşti, au desfăşurat o acţiune, pe raza municipiului Piteşti, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, poliţiştii au organizat o acţiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat, de 40 de ani, bănuit de trafic de droguri de mare risc.

Bărbatul este bănuit că, în perioada 2017 şi până în prezent ar fi traficat cocaină pe raza judeţului Argeş şi în municipiul Bucureşti.

Pentru probarea activităţii infracţionale, au fost efectuate 2 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Piteşti şi în oraşul Ştefăneşti la locuinţele bărbatului.

”În urma percheziţiilor au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 20 grame de cocaină, 3 telefoane mobile, 3850 de lei şi 3100 euro, precum şi ustensile susceptibile a fi folosite pentru proporţionarea drogurilor.

Asupra unui autoturism, în valoare de aproximativ 70.000 de euro a fost instituită măsura sechestrului asiguratoriu.

Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentat Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă” - au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii