Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiica lui Dan Voiculescu este audiată de procurorii DNA

ro

14 Jul, 2016 12:21 2932 Marime text
Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, s-a prezentat astăzi, la sediul DNA, pentru a fi audiată, în calitate de martor, în dosarul privind redactarea unor lucrări științifice de către deținuți. Tatăl ei se află în prezent în penitenciar, unde execută o condamnare de 10 ani închisoare primită în dosarul ICA.
 
În timpul detenției, Dan Voiculescu a scris zece cărți, adică: "A patra cale", "Efecte de antrenare a investițiilor străine în economia românească 1990-2014", ''Economia românească", ''Investiții străine directe - vector al dezvoltării economice", ''Managementul riscului în accesarea și gestionarea fondurilor europene", "A new theory of the value. Conferința internațională", ''Omenirea încotro?", ''Dezvoltarea economică durabilă" - coordonate de Dumitru Miron, ''Clasa de mijloc. Teoria și practica antreprenorială" - coordonator Ion Smeureanu, ''Competiția economică" - coordonator Valeriu Potecea.
 
Procurorii DNA au deschis, în 12 ianuarie, un dosar în legătură cu lucrările scrise de deținuți, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de favorizarea făptuitorului, în modalitatea ajutorului dat unor persoane condamnate pentru infracțiuni de corupție, în scopul de a îngreuna executarea pedepselor aplicate de instanțele de judecată.
 
Potrivit DNA, fapta ar fi fost săvârșită de mai multe persoane care au acționat concertat în scopul de a crea aparența că sunt îndeplinite condițiile legale pentru ca persoanele condamnate să fie liberate condiționat.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii