Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivitate de premiere la Liceul Internațional de Informatică din Constanța

ro

24 Nov, 2012 17:51 1486 Marime text

Azi, la Liceul Teoretic Internațional de Informatică a avut loc festivitatea de premiere a Concursului "Desenele micilor artiști" realizat de Centrul European pentru Responsabilitate Sociala, in parteneriat cu Liceul International de Informatica, având avizul Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

Aflat la prima ediție, acest concurs își propune dezvoltarea valorilor culturale, a talentului plastic, a spiritului de competiţie şi fair-play în rândul tinerei generaţii, și în același timp dezvoltarea imaginaţiei şi talentului creativ al participanților prin realizarea de lucrări corespunzătoare temei „Marea Neagră şi cele patru anotimpuri". Pentru ediția următoare, președintele CERS, dr. Cristina Dragomir, promite o organizare cu participanți de nivel internațional.

Desfășurat în perioada 30 octombrie - 22 noiembrie, concursul este destinat copiilor cu vârste între 3 și 6 ani, înscriși la grădinițele de stat și private și centrele de plasament din jud. Constanța. Dintre sutele de mici artiști, care au reprezentat 30 de unitati de invatamant din Judetul Constanta (orașul Constanta si localitatile: Agigea, Amzacea, Casicea, Scărișoreanu, Topalu, Gârliciu, Crucea, Ghindărești, Fântânele) s-au distins premianții locului I: Lucia Fuduli, de la Grădinița Zubeyde Hanim (categ 3-4 ani), Robert Dumitrescu (categ 4-5 ani), Bianca Gunache (categ 5-6 ani), elevi ai Grădiniței Amicii. Premiul de excelență și medalia de aur a obținut-o Yarina Lamine, de asemenea elevă a Grădiniței Amicii. Toți elevii înscriși în concurs au primit diplomă de participare. Ei au fost întâmpinați și premiați de dna. director adj. a Liceului Internațional de Informatică, prof. Alina Mihalache, Elif Memet, elevă în clasa a X-a a Liceului Internațional de Informatică și, în același timp director de proiect al Concursului "Desenele micilor artiști" și de  Cristina Dragomir, președinte CERS.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii