Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivalul Tinereții și-a deschis porțile

ro

25 Aug, 2011 15:10 1403 Marime text

Festivalul Tinereţii a debutat ieri, la ora 20:30, la Teatrul de Vară din Jupiter. În prima seară de spectacol au cântat pe scenă cei mai mici și mai emoționați concurenți: cei din categoria de vârstă 6-9 ani. Interpretarea micilor cântăreți a fost completată pe scenă de prestația grupului Dance World din Bucuresti, condus de coregrafa Alina Cimpoieru. Astăzi, vor evolua concurenții din categoria 10-14 ani, vineri cei din grupa de vârstă 15-21 de ani, iar sâmbătă la secțiunea creație vor fi prezentate piese în primă audiție din creația unor compozitori de success, precum Marcel Iorga, Dumitru Jijie, Joshua, Viorel Covaci şi Cristi Marius Popa.

Câștigători concursului de interpretare vor fi recompensați cu premii constând în piese în primă audiție, videoclipuri, microfoane și bani.

Concursul este organizat de Asociația Culturală Daria'S și Manifest Events, în parteneriat cu Primăria Municipiului Mangalia. Co-organizatori: Patronatul Industriei Hoteliere Marea Neagră, Asociația de Turism "Sudul Litoralului", CoHotels: Hotel Delta și Hotel California, Teatrul de vară Jupiter.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii