Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Festivalul Naţional de Teatru Antic pentru Elevi“ organizat la Constanța. Proiectul, destinat trupelor de teatru din Palatele şi Cluburile Copiilor din ţară

ro

30 Jul, 2018 10:47 1957 Marime text
Palatul Copiilor Constanţa organizeazã în perioada 30 iulie -1 august 2018,  ,,Festivalul Naţional de Teatru Antic pentru Elevi”, Ediţia a VIII –a. Concursul figurează în Calendarul Activităţilor Educative Naţionale al Ministerului Educaţiei Naţionale.

Potrivit organizatorilor, deschiderea festivă va avea loc marţi, 31 iulie 2018, ora 10.30, în sala de spectacole a Palatului Copiilor Constanţa.

Vor participa aproximativ 100 de elevi, componenţi ai trupelor de teatru din Sighişoara, Iaşi, Craiova, Târgu Frumos, Făgăraş şi Constanţa.
 

”Proiectul este destinat trupelor de teatru din Palatele şi Cluburile Copiilor din ţară şi are ca scop cultivarea simţului estetic şi stimularea interesului elevilor pentru activităţile culturale şi artistice. Motivul pentru care am propus un Festival Naţional Naţional de Teatru Antic pentru Elevi, îl reprezintă nevoia de cunoaştere, promovare şi valorificare a patrimoniului cultural . Prin această activitate se creează cadrul favorabil exprimării libere a tuturor copiilor, este stimulat spiritul de echipă, îi adaptăm pe elevii noştri la cerinţele scenei şi publicului” - au mai transmis organizatorii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii