Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festival Naţional Concurs „ Viaţa ca o poezie”.

ro

25 Jan, 2011 14:03 1766 Marime text

Pe 18-19 martie, Şcoala „Dan Barbilian" din Constanţa invită şcolile şi liceele, şcolile populare de artă din ţară să participe cu elevii care doresc să se exprime în versuri la Festival Naţional Concurs de Poezie cu două secţiuni, creaţie şi interpretare, numit „ Viaţa ca o poezie".

Proiectul este a III-a ediţie a proiectelor de creaţie literară pentru elevi. Este urmarea Proiectelor Naţionale 2008-2009 „Poveşti de ieri, poveşti de azi", 2009-2010, „Legende,mituri,amintiri", aprobate în calendarul naţional al proiectelor extracurriculare ale M.E.C.T.S. şi M.E.C.I. , finalizate cu două culegeri de poveşti şi legende, creaţii ale elevilor. Scopul acestui proiect este acela de a aduce poezia în atenţia elevilor şi a comunităţii, de a-i aduce la rampă pentru a-şi exprima curat trăirile şi sentimentele dar şi pentru a-şi lansa propriile creaţii în faţa publicului.

Preselecţia are loc între 18-28 februarie, data până la care se primesc electronic înscrierile. Cei care doresc să se alăture acestui proiect pot contacta şcoala pe adresa de mail : sc28cta@yahoo.com, pentru a obţine regulamentul de participare şi protocolul de parteneriat

Premiile constau în trofeul festivalului pentru creaţie şi interpretare, medalie pentru creaţie, diplome de participare, cărţi, bani, o excursie tur de litoral. Toţi participanţii işi vor regăsi creaţiile într-o culegere .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii