Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:45 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 5 Iată ce a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea, la Pavilionul Expozițional din Constanța (galerie foto)

ro

25 Aug, 2016 13:08 2543 Marime text
Aproximativ 250 de membre ale Partidului Social Democrat (PSD) se află la Pavilionul Expozițional din Constanța, unde încep astăzi lucrările Școlii Police de Vară a Femeilor Social Democrate.
 
La eveniment ia parte și președintele PSD, Liviu Dragnea, așteptat să ajungă din clipă în clipă.
 
În sală se află deja președintele Organzației Județene de Femei a PSD, ec. Mariana Gâju. De asemenea, la eveniment iau parte senatorul Nicolae Moga, deputatul Cristina Dumitrache, deputatul Mircea Titus Dobre, dar și președintele organizației județene PSD Constanța, Felix Stroe. 

În urmă cu doar câteva momente, la pavilion au ajuns primarul Constanței, Decebal Făgădău și senatoarea Ecaterina Andronescu. 

UPDATE 5, ora 14:44:
La alegerile din 5 iunie, 116 femei au obținut fotoliul de primar în România. 86 dintre acestea sunt membre ale Partidului Social Democrat. Conform datelor prezentate astăzi la Școala Politică de Vară a Femeilor Social Democrate, 2.500 dintre ele ocupă locuri în consiliile locale sau județene. Cinci doamne membre PSD conduc filiale județene ale formațiunii politice, iar peste 150 de social-democrate sunt viceprimari. 

UPDATE 4, ora 14:20:
Încă de la intrarea în incinta Pavilionului Expozițional, Liviu Dragnea a fost asaltat de jurnaliști cu întrebări legate de data la care vor avea loc alegerile generale de anul acesta. Iată ce a răspuns președintele PSD:

„Interesul nostru este ca la alegeri să se prezinte cât mai mulți români și cred că, cu cât înaintăm mai mult cu data către sfârșitul anului, cu atât mai mult există șansa ca românii să vină mai puțini la vot. 11 decembrie este o dată la care vremea se poate strica mult mai ușor, există șansa ca vremea să fie rea, să ningă și românii să nu poată veni la vot. Din punctul nostru de vedere oricând hotărăște (n.red Guvernul) să pună alegerile, pe 27 noiembrie, 4 decembrie, 11 decembrie, noi vom câștiga alegerile. Avem speranța că și premierul Dacian Cioloș dorește să existe condiții bune pentru ca românii să se prezinte la vot. Nu cred în teoria cu minivacanța care taie apetitul românilor să vină la vot. Cei care vor să vină, vor veni“, a declarat Liviu Dragnea. 

Întrebat ce părere are despre evoluția parlamentarilor PSD de Constanța, Dragnea a oferit un răspuns diplomat. 

„În fiecare județ sunt parlamentari mai buni și parlamentari mai puțin buni, parlamentari mai harnici și parlamentari mai leneși. Constanța nu face o excepție.“

UPDATE 3,  ora 13:47:
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a avut la Pavilionul Expozițional din Constanța, în urmă cu doar câteva momente.  Liderul social democrat a abordat o ținută lejeră pentru evenimentul de astăzi. 

UPDATE 2, ora 13:40:
Întrebat despre zilele vehiculate de la București pentru organizarea alegerilor parlamentare, Stroe a declarat că nu consideră luna decembrie cea mai potrivită pentru organizarea unei campanii electrorale ori a unui tur de scrutin.  
 

„Organizația PSD de Constanța își va continua normal activitățile, indiferent de data alegerilor generale.“


UPDATE 1, ora 13:33:
Președintele organizației județene a social democraților, Felix Stroe, a rezumat în câteva cuvinte esența a ceea ce se va întâmpla la Pavilionul Expozițional pe durata Școlii Politice de Vară:

„Numeroși ziariști, analiști de prestigiu, vor prezenta diverse expuneri. Este astăzi prezent domnul Cumpănașu, cu o expunere extraordinară pe probleme de actualitate economică. Într-un cuvânt, este într-adevăr o școală, în care Organizația de Femei a PSD va acumula pregătire și instruire pentru campania de alegeri generale“, a declarat președintele organizației județene PSD Constanța, Felix Stroe, pentru ZIUA de Constanța. 


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii