Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul a pierdut cu 2-6. Un spectator a pătruns pe teren și l-a agresat pe portarul Alex Gudea

ro

04 Dec, 2015 20:12 1769 Marime text
 
 



FC Farul a fost umilită în această seară la Constanța de Dunărea Călărași, „marinarii” pierzând cu 2-6 (0-1) partida din etapa a 18- a a Ligii a 2-a. 

Golurile au fost marcate de Chițu (minutul 57), Pătulea (minutul 90+6), respectiv Alami (minutele 9 și 82), Săveanu (minutul 66), V.Alexandru (minutele 70, 72, 90+1).

FC Farul s-a confruntat în acest meci cu absența mai multor jucători importanți, echipa de start fiind: Gudea - M. Rusu, Pătraşcu, Bratu, Barna - Corcoveanu, Ad. Ionescu, Suciu, Cristocea - S. Chiţu, Pătulea. Au mai jucat S. Ilie şi Vieru.  . 

În prelungiri, un suporter al Farului a pătruns pe teren și l-a agresat pe portarul constănțean Alex Gudea. Gudea a ripostat, primind pentru aceasta cartonașul roșu de la arbitrul Alexandru Tudor.

Sursa video: www.digisport.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • antonio 04 Dec, 2015 21:01 Este regretabil ce sa intamplat in aceasta seara cu portarul ganditiva ca la rapid si clinceni daca nu era el farul nu se intorcea cu puncte, problema este alta , avem mare nevoie de atacanti , chitu nu stie sa dea gol decat din 3 m sau din penalty la fel si patulea, pacat de musca care a plecat la braila siau batut joc de el , plus ne mai trebuiesc 2 mijlocasi laterali dif mare in aceasta seara cred ca cei de la dunarea neau dat clasa din punct de vedere fizic aici se vede si mana antrenorului pacat de lumea care a fost la stadion am intalnit oameni care nu au mai fost de 15 ani pe stadion si care au promis ca nu mai calca in viata lor pe farul pacat