Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fântânile arteziene din Constanţa sunt... uscate (galerie foto)

ro

16 Jul, 2016 20:53 5336 Marime text


Imediat ce a trecut campania electorală, noua administraţie locală a şi uitat de constănţeni, adică, de cei care au ales-o. Constănţenii  se plâng pe reţelele de socializare de faptul că fântânile arteziene ale Constanţei sunt... uscate. Nici măcar cele proaspăt renovate nu au un firicel de apă. Fotografiile suprinse de o constănţeancă şi postate pe o reţea de socializare arată cum arhitectura fântânilor este degradată, iar vopseaua decojită. 



Mai mult, într-una dintre fotografii se ilustrează chiar locul unde ar trebui amplasată o fântână arteziană, însă spaţiul este plin de moloz şi doar un furtun ieşit la suprafaţă ne mai aminteşte că acela este locul unde trebuie amplasată o astfel de fântână. 

O altă fotografie ilustrează una dintre fântânile din municipiu, unde pentru că nu există apă, copiii au început să se plimbe cu rolele pe suprafaţa acesteia. 



În acest caz, ne întrebăm pe bună dreptate: Unde s-ar mai putea răcori constănţenii pe asemenea temperaturi caniculare?


Sursă foto: Facebook.com/ Older Nick
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • decebal 17 Jul, 2016 15:37 Nu mai fiti suparati...bine ca a iesit fagadau...
  • fani 17 Jul, 2016 10:08 Ar fi trebuit sa fie facuta ancheta cu drumul banilor cheltuiti in ultimii 5 ani pentru repararea si intretinerea acestor fantani . Cum se explica faptul ca s-au cheltuit sute de milioane in urma cu numai 4 ani pentru demolarea fantanilor existente la acea data in parcul primariei si construirea altora mai smechere ,care ce sa vezi au fost deja demolate pentru a se inventa altele ! Cine sa faca aceste anchete ,DNA -ul este foarte ocupat ,Curtea de conturi n-a primit dezlegare ,politia e in subordinea celor care conduc orasul ,etc.Mai stie cineva unde se afla fantana arteziana din mijlocul portului Tomis ,care a costat bani grei si a "trait " doar 2 ani (la Geneva este una in mijlocul lacului de aproape 100 de ani ). Cineva -si bate joc de banii publici cu aceste fantani care nu rezista 1000 de ani (ca cele din Italia sau alte tari in care hotia nu-i sport national ) ci se tot demoleaza si se reconstruiesc la fiecare 2- 3 ani .Vinovate sunt toate Institutiile platite din banii nostri ca sa ne scape de aceste jafuri ...Desfiintati-le si precis vor fi mai putine furturi