Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:47 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protest împotriva conducerii CJC Fanii sportului constănţean „vor capul” lui Cristian Dragomir

ro

06 Apr, 2015 19:57 2183 Marime text
Oameni cu iniţiativă din Constanţa au creat, azi, o pagină de Facebook dedicată lui Cristinel Dragomir. Dar nu orice fel de pagină. După cum se poate vedea în imagine, numele sub care a fost lansată pagina pe reţeaua de socializare se numeşte „Cristian Dragomir – groparul sportului constănţean”. Mai mult, aceştia anunţă că vineri, 17 aprilie, vor protesta împotriva conducerii Consiliului Judeţean Constanţa (CJC).
 
„Vă anunţăm vineri, 17 aprilie 2015, începând cu ora 17.00, vom organiza un miting de protest împotriva conducerii CJ Constanţa, în speţă împotriva persoanei lui Cristian Dragomir - principalul vinovat pentru desfiinţarea RUGBY CLUB FARUL, şi pentru pericolul iminent de desfiinţare care pândeşte celelalte cluburi din Constanţa. În următoarele zile vor fi contactaţi toţi jucătorii şi jucătoarele echipelor aflate în această situaţie disperată de a rămâne fără echipa şi fără şansă de recupera sumele restante!”, este mesajul sub care anunţă iniţiativa persoanele ce au pornit această mişcare.

Totodată, reprezentanţii paginii de socializare au făcut o listă a cluburilor sportive din Constanţa care au fost deja defiinţate sau sunt în pragul desfiinţării.

„RUGBY CLUCB CJC - desfiinţat.
CSU NEPTUN - în pragul desfiinţării
CVM TOMIS - echipa care în acest an a ajuns în primele 12 echipe ale europei - ÎN PRAGUL DESFIINŢĂRIi
HCM CONSTANŢA - echipa care anul trecut reprezenta CONSTANŢA în FINAL FOUR-UL de la Berlin - ÎN PRAGUL DESFIINŢĂRIi
FC FARUL - echipa care conform legii are dreptul primească banii votaţi în şedinţa CJC - datorită neplăţii salariilor şi obligaţiilor asumate la preluarea pachetului majoritar la FC FARUL de către CJC - în pericol de desfiinţare.
Pare un pomelnic şi asta şi este! Numele celui care împinge la desfiinţare aceste cluburi este Cristinel Dragomir!
Cristinele, tată, acum câţiva ani ai cântat prohodul FC FARUL spunând într-o conferinţă de presă care a avut loc la Restaurantul Sport FC FARUL este un mort neîngropat! Acum vrei îngropi toate sporturile!”, spun aministratorii paginii de socializare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • costy 06 Apr, 2015 21:31 Bravo Cristinele! Pomanagii sa mai puna mana pe treaba, nu la asteptat mereu pomeni!