Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Facebook vine cu noutăți. De data asta dedicate sportului

ro

21 Jan, 2016 21:24 1569 Marime text
 
Rețeaua socială Facebook a anunțat astăzi că are în vizor lumea sportului. Este vorba despre o nouă platformă de actualitate sportivă, care le va permite sutelor sale de milioane de utilizatori să comenteze evenimentelor lor preferate.
 
Facebook Sports Stadium va oferi actualizări în direct ale scorurilor meciurilor, postări ale prietenilor și comentarii, precum și linkuri pentru a le putea urmări în direct.
 
"Cu 650 de milioane de iubitori ai sportului, Facebook este cel mai mare stadion din lume. Oamenii se întorc deja spre Facebook ca să sărbătorească, să compătimească și să vorbească pe șleau cu prietenii lor și cu alți fani", a explicat responsabilul acestui produs, Steve Kafka, pe un blog oficial. El a precizat că platforma dă "senzația că te uiți la meci cu prietenii tăi chiar când nu sunteți împreună".
 
Serviciul este în curs de lansare pentru fotbalul american și va fi disponibil în curând pentru alte sporturi, ca baschetul sau fotbalul, fiind accesibil pentru Facebook pe iPhone și va fi de asemenea pe alte aparate săptămânile viitoare. Cel puţin aşa promite Kafka.
 
 
Sursa foto: newsroom.fb.com 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii