Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:35 19 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment în Constanța cu privire la importanța cunoașterii noțiunilor de prim ajutor

ro

24 Oct, 2014 19:20 780 Marime text
Echipa ASMV își dorește creșterea nivelului de educație medicală în rândul tinerilor din Constanta fapt pentru care Asociația Studenților și Medicilor Voluntari organizează proiectul “Prima clipa prin culoare”, se arată într-un comunicat de presă.

„Prin această activitate dorim să atragem atenția asupra importanței cunoașterii noțiunilor de prim ajutor. Activitatea se va desfășura pe parcursul a 3 ore  începând cu ora 13.00 în cadrul magazinului Carrefour Constanta pe data de 25 octombrie 2014. În cadrul activități se vor realiza sesiuni de informare, se va amplasa un birou de informare unde persoanele vor găsi materiale informative, vor putea viziona spoturi despre importanța cunoașterii primului ajutor. Pentru a impresiona si a realiza un impact favorabil, am imbinat artele plastice si anume pictura, cu imaginatia copiilor de liceu pentru a reda prin culoare scopul proiectului. Copii o sa picteze pe o panza ce inseamna pentru ei si cum arata primul ajutor prin desen.”, susțin reprezentanții ASMV.

Cu acest scop tinerii voluntari vor realiza sesiuni de informare în rândul tinerilor cu privire la voluntariatul medical și ce înseamna să faci voluntariat în cadrul ASMV.

Asociația a luat ființă în 2007 și este o organizație care promovează competența si performanța. ASMV se adresează atât studenților și cadrelor medicale, cât și tinerilor din afara ariei medicale, prin campanii de informare și prevenție.

Ti-a placut articolul?

Comentarii