Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:39 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment important la primăria Cumpăna Proiectul dedicat dezvoltării antreprenoriale, la final

ro

22 Oct, 2013 11:35 1748 Marime text
La Casa de Cultură din comuna Cumpăna are loc, în aceste momente, seminarul final din regiunea Sud-Est al proiectului „Stimularea ocupării active, a dezvoltării antreprenoriale şi a economiei nonagricole durabile prin formarea şi implicarea resurselor umane neocupate din zonele rurale”.

În cadrul proiectului au fost înfiinţate 31 de Birouri locale de informare în vederea dezvoltării culturii antreprenoriale în mediul rural, iar unul dintre acestea funcţionează în localitatea Cumpăna.

„Aceste proiecte sunt la fel de importante precum cele de infrastructură, poate chiar mai importante, întrucât vorbim de proiecte de pregătire a resursei umane”, a declarat proiectul Mariana Gâju. La eveniment este prezent şi subprefectul Iucsel Selamet.

UPDATE1: Biroul local de informare a fost înfiinţat la Cumpăna pe data de 1 decembrie 2010, de Ziua Naţională. Prezente în acest proiect sunt 9 comune: Cumpăna, Chinogeni, Valu lui Traian, Siliştea, Tuzla, Costineşti, Tortoman, Cobadin şi Cuza Vodă. În sala Casei de Cultură se află şi primarul de la Chirnogeni, Gheorghe Manta.

UPDATE2: „Pe siteul proiectului, comunepro.ro se află 20 de planuri de afaceri, în fapt afaceri la cheie”, afirmă Marius Guvernat, manager proiect.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii