Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:32 18 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment fastuos pe litoralul românesc. Phoenicia Royal va primi distincția Five Star Diamond Awards

ro

15 Aug, 2017 16:06 2047 Marime text
Phoenicia Royal va primi premiul Five Star Diamond Awards, miercuri, 16 august, în cadrul unei ceremonii fastuoase.

Cel mai nou hotel de cinci stele de pe litoralul romanesc va fi premiat de însuși mandatarul Academiei, Iulius Nasso, care va înmâna distincția președintelui Phoenicia Hotels, Mohammad Murad

La ceremonie va participa și președintele și fondatorul FashionTv, Michel Adam dar și Ion Mirea, CEO FashionTv România.

Academia Americană de Științe ale Ospitalității este centrul de excelență american care acordă cele mai înalte premii de recunoaștere a meritelor la nivel global celor mai exclusiviste destinații, instituții, hoteluri și construcții de lux, dar și personalităților ilustre din domenii precum cultură, artă, modă, politică sau unor corporații internaționale de top.

Academia Americana de Știinte ale Ospitalității este condusă de către președintele Joseph Cinque, alături de o echipă de personalități mondiale. Unul dintre cei mai importanti mandatari care a făcut parte pana anul trecut din consiliului de conducere a fost Donald Trump, actualul Președinte al Statelor Unite ale Americii.

Printre distinșii laureați ai premiilor Star Diamond Awards se numără: orașul New York și foștii primari ai acestuia, Rudolph Giuliani și Michael Bloomberg, Olimpiada de la Beijing din anul 2008, Federația Internațională de Fotbal (FIFA) și fostului Președinte al acesteia, Joseph S. Blatter, dar și alți sportivi de renume internațional precum campionul la categoria grea Muhammad Ali, legendarul fotbalist Pele, campionul ucrainean la categoria grea Wladimir Klitschko și baschetbalistul Shaquille Rashaun O'Neal.

Deschiderea oficială a complexului a avut loc în luna iulie, în prezența primului ministru Mihai Tudose și al ministrului Turismului, Mircea-Titus Dobre. De asemenea, la eveniment au mai participat și reprezentanți ai autorităților locale și județene, oameni de afaceri dar și hotelieri.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii