Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:35 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evaluarea şefilor din TVR Cristian Zgabercea şi Claudiu Lucaci vor fi în continuare manageri

ro

20 Feb, 2015 15:28 1260 Marime text
Procesul de evaluare a şefilor din TVR s-a încheiat, toţi managerii din instituţie, între care se numără Cristian Zgabercea, Claudiu Lucaci, Liviu Nicolescu, Irina Radu şi Gabriel Gherghescu, urmând să îşi continue activitatea ca şi până în prezent, au declarat, pentru Mediafax, surse din SRTv.

Consiliul de Administraţie (CA) al Societăţii Române de Televiziune (SRTv) a decis, în luna noiembrie 2014, să demareze procedurile pentru evaluarea personalului de management şi a personalului de execuţie din Televiziunea Română, informează Mediafax.

Astfel, într-o primă etapă a fost evaluat managementul din TVR, iar, într-o a doua etapă, este evaluat personalul de execuţie din Televiziunea Română.

Mai multe surse din TVR au declarat, pentru Mediafax, că toţi managerii din instituţie care sunt implicit şi membri ai Comitetului Director al SRTv au trecut cu bine de evaluare. Ei au obţinut peste 75 de puncte din 100 de puncte la cele două etape ale evaluării (proiectul de management şi interviul comisiei de concurs).

Astfel, printre cei care au obţinut punctajele necesare pentru a fi în continuare manageri în TVR se numără şi membrii Comitetului Director al SRTv, între care: Cristian Zgabercea, coordonator cu atribuţii de producător general, Claudiu Lukacsi (Claudiu Lucaci), coordonator cu atribuţii de director al Direcţiei Ştiri, Liviu Nicolescu, coordonator cu atribuţii de director al Direcţiei Studiouri Centrale, Irina Radu, coordonator cu atribuţii de director al Direcţiei Programe, şi Gabriel Gherghescu, coordonator cu atribuţii de director al Departamentului TVR 1.

În schimb, managerii interimari nu au fost evaluaţi, întrucât funcţiile ocupate de aceştia urmează să fie scoase la concurs, au declarat sursele citate.Sursa: Mediafax
Sursa foto: tvr.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii