Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este oficial A fost schimbată conducerea de la Constanţa a Băncii Intesa Sanpaolo

ro

10 Oct, 2014 15:24 3318 Marime text


Banca Comercială Intesa Sanpaolo România, Sucursala Constanţa, a hotărât prin decizia numărul 58 din 18 iulie anul curent revocarea începând cu data de 26 iulie a Mihaelei Constantin din funcţia de director al Sucursalei Constanţa a Băncii Comerciale Intesa Sanpaolo România SA.

La aceeaşi dată a preluat această funcţie pe o perioadă nelimitată M. C. F. Mandatul acestuia rămâne valabil până la revocare.

Banca Comercială Intesa Sanpaolo România, Sucursala Constanţa, are sediul pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 numărul 12, bloc L53A.

M. C. F. a fost împuternicit să execute toate demersurile necesare pentru îndeplinirea obiectului de activitate, să reprezinte şi să angajeze Banca în relaţiile cu terţi în conformitate cu reglementările interne şi în limitele de competenţă stabilite Sucursalei Constanţa.
Acesta va avea calitatea de împuternicit sucursală cu puteri limitate conform Regulamentului de organizare şi funcţionare a unităţilor teritoriale, reglementărilor interne, deciziilor, etc.
De asemenea, M. C. F. a fost împuternicit să îndeplinească toate demersurile şi formalităţile necesare pentru înregistrarea în Registrul Comerţului a revocării/numirii directorului sucursalei Constanţa.

Decizia cu numărul 58 se comunică Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi a fost publicată astăzi în Monitorul Oficial al României.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii