Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:59 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este așteptat și primarul Radu Mazăre Antena 3 mută plimbarea libertății acasă la președintele Traian Băsescu

ro

10 Aug, 2014 23:09 2578 Marime text
Plimbarea libertății inițiată astăzi de jurnaliștii de la Antena 3, la care au participat, după cifrele Jandarmeriei, 4.000 de oameni, iar după spusele celor de la televiziune, aproape 15.000, continuă sub o altă formă.

Felix Rache, realizatorul rubricii ”Deziluzia optică”, a dezvăluit că luni va merge la casa de pe Strada Mihăileanu pe care o deține Traian Băsescu, scrie știripesurse.ro.

Alături de Felix Rache și de echipa Antena 3, se va afla și primarul din Constanța, Radu Mazăre. Cel puțin așa a anunțat sâmbătă seara în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3. 

"Sper că ştiţi că sunt alături de voi. Să facă ceva parlamentarii, să nu se mai accepte niciun proces fără o expertiză independentă, iar completul de judecată să fie ales aleatoriu, prin tragere la sorţi", a spus Radu Mazăre, sâmbătă seara.

Totodată, Radu Mazăre a afirmat la aceeaşi emisiune că va veni şi el luni la Bucureşti, la o plimbare, asta ca răspuns la ideea lui Mihai Gâdea şi Mircea Badea care au declarat că nu vor protesta, dar vor ieşi duminică la plimbare în jurul Palatului Cotroceni.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, este alături de Dan Voiculescu, după ce, vineri, fondatorul trustului Intact a primit sentinţa în dosarul "Telepatia", 10 ani de închisoare cu executare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii