Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:19 22 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Enel are un nou director financiar

ro

21 Oct, 2015 13:42 877 Marime text
Enel România l-a numit pe Alessandro Sverzut în funcția de Chief Financial Officer (CFO). Acesta va răspunde de activitățile financiare, contabile, fiscale, de control al riscurilor și de planificare și control, ale grupului Enel în România. Sverzut o înlocuiește pe Monica Hodor, care a fost recent promovată director de Planificare și Control în cadrul liniei de business Infrastructură Globală și Rețea a grupului Enel.
 „Alessandro este un director financiar experimentat cu un background solid, iar experiența și expertiza lui reprezintă un avantaj pentru compania noastră. În același timp, sunt încântat că Monica a fost promovată în cadrul unei linii globale importante, unde sunt sigur că va consolida contribuția managerilor internaționali la succesul grupului", a declarat Toni Volpe, Country Manager Enel România.
Alessandro Sverzut (49) are o experiență de 20 de ani în funcțIi de conducere în departamente financiare. Înainte de a se alătura Enel România, acesta a fost director Procese și Sisteme de Control la Enel Holding, iar între 2007 și 2011, a condus departamentul financiar al Enel Franța, în calitate de CFO pentru operațiunile grupului din Franța și Belgia. El deține o diplomă în Economie de la Universitatea din Trieste.
În noul său rol, Monica Hodor va răspunde de coordonarea activității de control financiar a companiilor de distribuție din Grup în Argentina, Brazilia, Chile, Columbia, Italia, Peru, România și Spania. Cu o experiență de peste două decenii, doamna Hodor este un expert în economie și deține diplome de master în Finanțe și Bănci de la Academia de Studii Economice din București și în Inginerie Aerospațială de la Universitatea Politehnică din București.


sursa foto: enel

Ti-a placut articolul?

Comentarii