Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:32 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

eNational.ro Comisarul Pavel a ratat “întâlnirea” cu trimişii MAI. Şeful BCCO Constanţa ar fi suferit miercuri noapte un preinfarct!

ro

11 Jul, 2013 18:24 2001 Marime text

Documentul incediar, intrat în posesia ziarului “National” – act care poate demonstra implicarea unor politişti de la serviciul teritorial de „crimă organizată” în acte de corupţie – a pus pe jar Ministerul de Interne.
Se pare, însă, că iureşul declanşat de publicaţia noastră cauzează nu doar imaginii unor ofiţeri, ci şi sănătăţii acestora.

Miercuri seara, ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a cerut demararea unei anchete interne fulger, în acest sens o echipă de ofiţeri superiori din cadrul Corpului de Control al MAI trecând la efectuarea unor ample verificări la sediul central al IGPR şi, ulterior, la BCCO Constanţa, adică exact în “bârlogul lupului”.
Vizat, în primul rând, este şeful BCCO Constanţa, comisarul Aurelian Pavel, care poate avea mari probleme cu ancheta structurilor anticorupţie dacă expertizele grafologice vor confirma că lui ii aparţine scrisul cu care a fost întocmit documentul “spăgilor”.

Veştile referitoare la omul numărul 1 de la BCCO Constanţa nu sunt, însă, tocmai bune. Potrivit surselor “National”, comisarul Aurelian Pavel ar fi “ratat” întâlnirea cu echipa de control trimisă de Radu Stroe, ajungând în cele din urmă la spital, cu mari dureri în zona inimii.

Mai multe detalii pe enational.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii