Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:32 22 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE De ce se poate circula fără roviniete. Anunţ important de la CNADNR!

ro

18 Jun, 2016 10:21 2627 Marime text
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR)  informează participanţii la trafic că, astăzi, în urma unor defecțiuni tehnice survenite la sistemul informatic de emitere, gestiune și monitorizare a rovinietei, achiziționarea acesteia, precum și plata taxei de trecere la podurile Dunărene (peaj), prin intermediul sistemului, sunt oprite.
 
Menționăm că pe perioada în care sistemul nu funcționează, nu vor fi emise procese verbale de constatare a contravenției pentru cei surprinși în trafic fără rovinietă/peaj.
 
CNADNR SA va anunța opinia publică imediat ce defecțiunile vor fi remediate și sistemul va fi funcțional. 

UPDATE 1, ora 22.44

În această seară, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România transmite că defecțiunile apărute astăzi la sistemul informatic de emitere, gestiune și monitorizare a rovinietei au fost remediate, acesta funcționând la parametrii optimi.
 
De asemenea, și plata taxei de trecere la podurile Dunărene (peaj) se poate face prin utilizarea sistemului (inclusiv SMS).
 
CNADNR recomandă conducătorilor auto care la această oră se află în trafic ca până la orele 24.00 să-și achiziționeze rovinieta și/sau peajul necesare călătoriilor pe autostrăzile și drumurile naționale din România.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii