Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii din Medgidia au fost la sediul Poliţiei din oraș

ro

04 Oct, 2014 18:52 2211 Marime text
Elevii Liceului Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” Medgidia au participat în perioada 29 septembrie – 3 octombrie 2014, la cea de-a IX-a ediţie a Săptămânii Prevenirii Criminalității, care s-a desfăşurat la nivelul municipiului Medgidia cu sprijinul Poliţiei Municipale Medgidia.

Manifestarea a debutat la Casa de Cultură I.N. Roman din Medgidia unde s-au reunit reprezentanţi ai Poliţiei Municipale Medgidia, ai Poliţiei Locale şi Jandarmeriei, reprezentanţi ai Primăriei Municipiului Medgidia şi ai tuturor unităţilor şcolare din localitate.

La nivelul Liceului Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” s-a organizat o vizită la sediul Poliţiei Medgidia, iar elevii claselor a IX-a B şi a IX-a C i-au avut ca oaspeţi pe reprezentanţii secţiei de criminalistică şi, împreună, au vizionat filmul educativ „Cheia e la tine”. Vizionare a fost urmată de discuţii şi concluzii pe marginea prevenirii criminalităţii şi a violenţei în rândul elevilor, cât şi în privinţa riscurilor angrenării adolescenţilor în jocurile de noroc, se arată într-un comunicat de presă.






Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii