Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:08 23 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii constănţeni vor participa la Olimpiada Naţională de Limba Turcă

ro

04 Apr, 2014 16:13 1038 Marime text

Olimpiada Naţională de Limba Turcă este organizată de Uniunea Democrată Turcă din România (UDTR), în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale, şi se va desfăşura în perioada 7-9 aprilie, la Bucureşti. Vor putea participa elevii care s-au clasat pe primele locuri la faza judeţeană a concursului. Astfel, sunt înscrişi în competiţie 72 de elevi din judeţele Constanţa, Tulcea şi Bucureşti.
Proba scrisă va avea loc în data de 8 aprilie la Liceul Teoretic „Dante Alighieri”, iar în data de 9 aprilie elevii vor vizita Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa şi Parlamentul României.
Tot pe 9 aprilie va avea loc şi Festivitatea de premiere, de la ora 18.00. La eveniment va participa preşedintele UDTR, Osman Fedbi, secretarul general, Ervin Ibraim, deputatul Iusein Ibram şi inspectorul de specialitate din cadrul MEN, Vildan Bormambet. La festivitatea de premiere sunt aşteptaţi să participe ambasadorul Republicii Turcia la Bucureşti, Ömür Şölendil, cât şi reprezentanţi ai Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Turci (TIAD) şi ai Primăriei Capitalei.

Ti-a placut articolul?

Comentarii