Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Buhaiev a renunţat la toate funcţiile din organizaţia de femei a PDL Constanţa

ro

16 Apr, 2011 22:19 2801 Marime text

elena_buhaiev.jpgÎnvinsă în competiţia cu Elena Ivănescu, Elena Buhaiev şi-a retras candidatura din funcţia de prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene de femei a PDL Constanţa, renunţând astfel să mai ocupe vreo funcţie în rândul femeilor pedeliste.

 

Reamintim că astăzi Buhaiev a pierdut postul de preşedinte al femeilor democrat-liberale constănţene în favoarea Elenei Ivănescu. Buhaiev deţine însă funcţia de secretar general adjunct în cadrul Biroului Permanent Judeţean al PDL Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ada 17 Apr, 2011 18:30 Elena Buhaiev, grasa si frumoasa si devreme acasa Si daca a demisionat, ce? Paguba in ciuperci.
  • vasile 17 Apr, 2011 07:09 Normal, mai scăpam noi vreodată de progeria...!
  • marinica 16 Apr, 2011 19:47 A facut foarte bine. Cu mafia nu te poti pune.Au votat de doua ori, au adus femei in sala care nu se regaseau pe liste si le-au lasat sa voteze.Mafia Ivanescu(Caracota), Constantin Florian si Chiru. Nu ii intereseaza decat afacerile, nu consolidarea partidului. Vedeti si la tineret cum i-au obligat pe ceilalti sa se retraga.
  • cetatean 16 Apr, 2011 18:43 Si asa si este prea mult......Cred ca este singurul gest pe care il putea face. Nu ar trebui sa fie suparata pentru ca nu a fost aleasa niciodata...ci doar NUMITA asa ca multe alte persoane din jurul ei. Drum bun....