Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:39 19 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Electrica SA va intra într-un program de concedieri colective. Ce alte măsuri va mai lua societatea

ro

01 Nov, 2017 14:18 2020 Marime text
Electrica informează acţionarii că, în data de 31 octombrie 2017, ca urmare a obţinerii aprobărilor corporative necesare, au fost semnate contractele de transfer de activitate între fiecare dintre filialele de distribuţie a energiei electrice din cadrul grupului Electrica (Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice Muntenia Nord SA, Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice Transilvania Nord SA, Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice Transilvania Sud SA) şi Societatea Filiala de Întreţinere şi Servicii Energetice Electrica Sew SA.

Potrivit Bursa de Valori Bucureşti, activităţile transferate la nivelul fiecarei filiale de distribuţie sunt mentenanţa şi investiţii, proiectare, achiziţii şi logistică.

"Acest transfer face parte din programul de reorganizare a ariei de activitate a distribuţiei, care vizează implementarea unui nou model ţintă de organizare a segmentului de distribuţie, bazat pe procese reproiectate (inclusiv activităţile internalizate) cu accent pe eficientizarea şi calitatea serviciilor oferite clienţilor, realizarea planului de investiţii şi reducerea şi controlul costurilor. ", potrivit raportului.

De asemenea,Electrica SA va intra într-un program de concedieri colective valabil până la data de 31 decembrie 2019, iar numărul angajaţilor care vor fi concediaţi urmează să fie stabilit împreună cu sindicatele.

"La nivelul Societăţii Filiala de Întreţinere şi Servicii Energetice Electrica Serv SA a fost aprobat un program de concedieri colective valabil până la data de 31 decembrie 2019, în vederea eficientizării activităţii societăţii prin corelarea numărului de angajaţi indirect productivi cu cel al angajaţilor direct productivi. Numărul de angajaţi care vor fi disponibilizaţi prin programul de concediere colectivă şi planul detaliat de implementare va fi stabilit împreună cu partenerul de dialog social conform prevederilor legale în vigoare.", se arată în raport.

Ti-a placut articolul?

Comentarii