Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

El este Marian Păruş, cel care l-a omorât dintr-o lovitură pe DJ Fofo

ro

10 Aug, 2011 15:15 4356 Marime text

Cel care l-a dat lovitura fatală tânărului Vlad Radu, DJ-ul tulcean care a murit azi dimineaţă, Marian Păruş, este un cunoscut om de afaceri tulcean. Cu toate că surse spun că acesta este cunoscut pentru scandalurile în care a fost implicat, oficial el nu are antecedente penale.

Păruş ar putea ajunge după gratii în arest preventiv. Din momentul în care se transmite decesul victimei din scandalul iscat sâmbătă pe strada Isaccei, procurorii tulceni vor relua audierile şi vor schimba încadrarea juridică a faptei.

www.adevarul.ro/locale/tulcea

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mihaela 26 Dec, 2014 21:32 ca Marian se mai nasc putin... a ajutat si sportiv si boschetar si sarac... se pare ca asta e rasa noastra: uitam si doar judecam.. fiti ca el smecherilor..ridicativa din sport si omenie si apoi vorbiti. fratii parus nu au cerut : AU DAT SI AU AJUTAT MULT. Imi pare rau de ce sa intamplat dar gurile latra cand nu pot musca...
  • Te Vad 12 Aug, 2011 17:48 MIHAI MUNTEANU,acum te dai rotund si esti tare casunat pe Marian Parus,dar Ai uitat ca de fapt datorita discotecii tale,acolo este cel mai mare cuibar de drogati din Tulcea! In discoteca ta se trafica cele mai multe droguri din judetul Tulcea! Ai uitat ca datorita sportivilor ai putut sa tii discoteca deschisa ca altfel o inchideai si tu din cauza tiganilor cum a inchis-o si Grig dupa ce a plecat Costica Parus! Ai uitat de cate ori ai plans la sportivi sa te ajute! Ai uitat de cate ori ai plans la Marian Parus sa te ajute!  Ai uitat ca plangeai cand a murit fratetu’ Dan Munteanu si tiganii din Calarasi te-au retinut si vroiau sa te omoare ca fratetu’ a omorat pe fata lor si ei vroiau sa te omoare pe tine si a venit Marian Parus si te-a scos de la tiganii din Calarasi si pe tine si cadavrul lu’ fratetu’!
  • Maria 11 Aug, 2011 19:09 Care dintre ei este Mai interlop: Parus care se trezea la 6 dimineata si pleca la munca si hranea 60 de familii lunar sau drogatii aia care veneau la 6 dimineata din discoteca?