Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:06 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Echipa asta nu merită să fie încurajată" Adevăratul motiv pentru care Steaua a plecat din Ghencea!

ro

01 Aug, 2011 01:01 1558 Marime text

Steaua are parte de un stadion plin la Constanţa, însă galeria roş-albaştrilor nu a făcut deplasarea. Liderul fanilor, Gheorghe Mustaţă, spune că modul în care a jucat Steaua în primele două meciuri i-a făcut pe suporteri să ia această decizie.

Mustaţă a dezvăluit că nici chiria de 24.000 de euro şi nici conflictele cu fanii nu l-au făcut pe Gigi Becali să mute echipa din Ghencea, cu suma incredibilă pe care Steaua trebuie să o plătească lunar pentru cladirea din spatele tribunei I, din care fac parte lojele şi magazinul clubului. 47.000 de euro lunar trebuia să scoată Becali din buzunar, lucru considerat inacceptabil de patronul clubului.

"Galeria Stelei nu a mers la Constanţa. Nu merită să încurajăm echipa din cauza jocului prestat. Toţi fanii Stelei îşi doresc ca echipa să joace acolo unde trebuie să joace. În această seară aşteptăm să vedem ce demonstrează, ca să ne poată aduce la stadion. Nu mă interesează ce a spus Gigi Becali, ce contradicţii are cu Armata.

Eu am vorbit cu domnul preşedinte Duckadam şi mi-a explicat mai multe lucruri. Nu mă interesează câţi bani a băgat Becali în echipă sau ce achiziţii a zis că face. Nu chiria pentru stadion este motivul pentru care echipa nu mai joacă în Ghencea. Din ce am discutat cu domnul Duckadam am înţeles că impozitele pe clădiri sunt foarte mari. 24.000 de euro sunt foarte mulţi bani, chirie pentru stadion, dar faptul că ar mai trebui să plătească încă 47.000 de euro pe clădirea de la tribuna I l-a făcut să plece.

Eu am mai discutat, Gigi nu pleacă că îl înjurăm noi. Nu îl interesează asta. El trebuie ignorat, pentru că dacă noi spunem că face, drege...
", a declarat Gheorghe Mustaţă la Sport.ro.

Sursa: Prosport.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii