Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 5- LIVE Text. Durere fără margini Victimele din tragicul accident de la Mihai Viteazu, conduse pe ultimul drum (galerie foto+video)

ro

15 Jun, 2016 11:13 13287 Marime text


La Capela Mortuară a Cimitirului Central au fost aduse, ieri, sicriele celor trei persoane care şi-au pierdut viaţa într-un mod tragic în accidentul de la Mihai Viteazu.
 
Vă reamuntim că, tragicul accident a avut loc duminică seara. Atunci, din nefericire, Maria Mădălina Celmare (şoferiţa de 42 de ani), Mircea Celmare, 67 de ani (tatăl şoferiţei) şi Andreea Diana Oaidă (fiica şoferiţei), de 19 ani, au murit pe loc în urma impactului.

Andreea, mama şi bunicul ei au murit pe drumul de întoarcere spre casă. Vestea că tânăra a murit alături de mama şi bunicul ei a căzut ca un trăsnet pentru toţi cunoscuţii, dar şi pentru întreg judeţul Constanţa.
 
În aceste momente cortegiul funerar a plecat către biserică. 


 





UPDATE 5, ora 12.47:

 


Tatăl bunicilor a murit pe același drum acum 38 de ani. Patru generații au murit pe același drum, iar apropiații spun că este un drum blestemat.
 
Cortegiul funerar a ajuns la Catedrală.



UPDATE 4, ora 12.15:


În aceste momente trupul neînsuflețit al Andreei este luat de la liceu, cortegiul mergând spre Catedrală.

Andreea își lasă colegii în urmă urlând de durere. 


UPDATE 3, ora 12.13:
 

Lângă sicriul Andreei este şi o minge de baschet.
 
„Durerea aceasta atât de adâncă ne-a copleșit pe toți și căutăm răspunsuri. Acești oameni au fost oameni buni, iar eleva aceasta a fost o floare frumoasă. De aceea, durerea este atât de adâncă. Aș vrea să aducă raza de lumină în sufletul tuturor. Andreea este aici cu noi, ne privește și ne ascultă. Noi nu putem să o privim, dar îi ascultăm sufletul. Ea nu ne va părăsi. Trebuie să o purtați în sufletele voastre mai departe. S-a dăruit ca o jertfă cerului. Să o îmbrăcăm pe Andreea și pe cei împreună  cu ea, prin rugăciune, dragoste și lacrimi. Dumnezeu să o ierte pe Andreea, pe mama și pe bunicul, să nu îi despartă în viața viitoare!” a spus printre lacrimi arhiepiscopul Tomisului în fața Colegiului.


UPDATE 2, ora 11.47:

Colegii o așteaptă pe Andreea în fața Colegiului cu flori și lacrimi în ochi. În aceste momente ajunge cortegiul la unitatea de învățământ unde stiudia Andreea. Mașinile claxonează, strigând durerea. Suferința este atât de mare încât și preoții varsă lacrimi de tristețe.
 
Este o durere fără margini. Zeci de colegi, profesori, preoți, prieteni, cunoștințe, plâng fără oprire. Toți colegii își iau adio de la Andreea și o roagă să se ridice din sicriu. 



UPDATE 1, ora 11.20:

Trupurile neînsuflețite ale celor trei au trecut pe acasă iar acum se îndreaptă spre Colegiul Eminescu, acolo unde a învățat Andreea.


Sursa foto: ZIUA de Constanța


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii