Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Dumnezeu să îți odihneasca sufletul ...“ Rareş Demian, găsit mort în această dimineaţă, plâns de familie şi prieteni

ro

02 Dec, 2019 09:52 10179 Marime text

Moartea președintelui Asociației Culturale "Valea Dacilor", Rareş Demian, lasă în urmă o familie, rude şi prieteni îndureraţi. Pe pagina de Facebook a tânărului de 33 de ani curg zeci de mesaje de condoleanțe.
 
Pe pagina de Facebook a bărbatului curg zeci de mesaje de condoleanţe. "Rămas bun prieten drag, ai lăsat un gol în sufletele noastre, Dumnezeu să te odihnească, Condoleanțe familiei,  „Dimineața am vrut să te sun pentru ca nu vorbisem de vreo 3 luni și m-am luat cu diverse ca de obicei. Ceva mă făcea să mă gândesc la tine. Acum am înțeles de ce. Te-am simtit frate! Drum lin Rares și...ne vom întâlni curând!", "Dumnezeu să îți odihneasca sufletul. Condoleanțe și putere familiei să treaca peste această grea încercare".
 
Rareş Demian a fost găsit mort, în această dimineaţă, în Orăștioara de Sus, Hunedoara. Bărbatul şi-ar fi pus capăt zilelor de chiar de Ziua României, folosindu-se de un tricolor, potrivit ziardehunedoara.ro. Până acum, nimeni nu știe care a fost motivul acestui gest extrem.
 
Sursa foto. Facebook
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii