Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Dragoș Tudorache a depus jurământul Un nou șef al Ministerului Afacerilor Interne

ro

07 Sep, 2016 13:10 1703 Marime text
Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat, astăzi, decretul privind numirea lui Dragoș Tudorache în funcția de ministru al Afacerilor Interne.
 
De asemenea, președintele a semnat și decretul prin care ia act de demisia lui Petre Tobă de la șefia MAI.
 
Tot aici, șeful statului a mai semnat și decretele privind revocarea lui Dragoș Tudorache din funcția de șef al Cancelariei prim-ministrului și numirea lui Paul Gheorghiu în această calitate.
 
Conform comunicatului Administrației Prezidențiale, ceremonia de depunere a jurământului de învestitură se va desfășura astăzi, la ora 16.00, la Palatul Cotrocei.
 
Ieri, premierul Dacian Cioloș a anunțat că Dragoș Tudorache este nominalizarea sa pentru funcția de ministru al Afacerilor Interne.

UPDATE, ora 17.04

Dragoș Tudorache a depus jurământul de învestitură în funcția de ministru al Afacerilor Interne, în fața președintelui Klaus Iohannis. La ceremonia desfășurată la Palatul Cotroceni au participat premierul Dacian Cioloș, membri ai Guvernului, consilieri ai președintelui Iohannis.
Dragoș Tudorache îl înlocuiește în funcție pe Petre Tobă, care a demisionat pe 1 septembrie, după ce DNA l-a acuzat de favorizare a făptuitorului în dosarul foștilor șefi DIPI.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii