Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragnea, Nica si Taracila, nume pentru noul ministru de Interne

ro

14 Jan, 2009 16:35 941 Marime text

Şeful organizaţiei PSD Bucureşti, Marian Vanghelie a spus că cele mai mari şanse la conducerea ministerului de Interne o are Dragnea, care este susţinut şi de Viorel Hrebenciuc. Alte nume vehiculate pentru noul ministru al Internelor mai sunt: Dan Nica şi Doru Ioan Tărăcilă.

Surse democrat-liberale susţin că numirea lui Dragnea ar fi fost agreată de premierul Emil Boc şi de preşedintele Traian Băsescu. De altfel, Dragnea a fost iniţial membru al Partidului Democrat. La Bursa zvonurilor se vehiculează şi informaţia potrivit căreia şanse la şefia Internelor, are şi vicepremierul Dan Nica. El asigură deja interimatul ministerului. Un alt nume vehiculat pentru fotoliul Internelor este cel al lui lui Doru Ioan Tărăcilă, considerat unul dintre cei mai influenţi baroni ai PSD-ului. Tărăcilă a mai condus ministerul de Interne vreme de doi ani, în timpul guvernării lui Nicolae Văcăroiu.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a evitat să se pronunţe asupra numelui înlocuitorului lui Oprea, dar a precizat că are deja propunerea făcută. Comitetul Executiv al social-democraţilor va face nominalizarea oficială pentru acest post, în câteva zile, iar Traian Băsescu va avea ultimul cuvânt de spus în acceptarea propunerii făcute, informează Realitatea.net.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii