Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:39 13 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragnea despre Geoana Da dovada de un infantilism politic

ro

17 Oct, 2010 20:38 1855 Marime text

liviu_dragnea.jpgLiviu Dragnea, secretarul general al PSD, sustine ca fostul lider al partidului, Mircea Geoana, da dovada de infantilism politic, referindu-se la scrisoarea pe care i-a trimis-o vineri lui Victor Ponta.

"Scrisoarea lui Mircea Geoana, cel putin pe mine, m-a dezamagit foarte mult. Pentru ca ori Mircea Geoana nu a inteles care este rostul acestui congres - nu este unul pentru cineva anume sau impotriva cuiva anume. A fost un gest sau o dovada de infantilism politic, care pe mine m-a dezamagit foarte tare.

Astfel de mesaje sau intentii de mesaj, care probabil a intentionat sa destabilizeze putin congresul a iritat pe foarta multa lume. Imi pare rau de Mircea Geoana", a afirmat Dragnea, duminica, prezent la Europa Fm.

Dragnea a mai declarat ca partidul sau ar sustine in continuare cota de 16%, care ar urma de fapt sa se reduca pentru cei cu venituri mici.

"Noi avem ca tinta principala nu sa fim zapcii celor care au venituri mari, ci sa ajutam categoriile largi care au venituri mici, si anume sa le reducem impozitul.

Si atunci vrem ca cei care au venituri mari sa stea linistiti pentru ca nu vor fi afectati de o impozitare mai mare, dar cei care au venituri mai mici sa le reducem impozitul.

Si atunci discutam de 16% care este si acum, si sub 16% venim cu o chestie, de fapt nu e o chestie progresiva, este ceva regresiv, sau, ma rog, este o impozitare diferentiata, si anume 8,12 si 16%", a afirmat social democratul.

Geoana, criticat dur de liderii PSD


Presedintele Senatului Mircea Geoana a fost aspru criticat de presedintii de organizatii PSD, din cauza materialul pe care l-a trimis, vineri, membrilor PSD.

Sursa: Ziare.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii